Saklarım
Saklamam
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Normalde direk atarım 2019 yılında bir yerde alisveri yapmıştım 12 liralık fişi mı aldım tam atacaktim içimden bir ses fişe bak dedi baktım 1200 TL çekmiş hemen geri götürdüm ögünden bu yana dikkat ederim.
Evet bencede hemen atmamak lazım. Çünkü bazen bir sıkıntı falan çıkıyor o yüzden hemen atmamak lazım. Bazen bir yanlışlık oluyor alışveriş yaparken falan fiş olunca en azından anlaşılıyor
Cevap
8Cevap
Saklarım
Evet bende saklarım genelde. Bir işime yarayacağından değil sadece bazen markette alışveriş yaparken falan illaki bir sıkıntı falan oluyor o yüzden hemen atmam yanlışlık olursa fiş sayesinde düzeliyor çünkü.
Ne aldığıma bağlı. Mutfak için olunca hiç almam bile
Genelde atarım. Bazen almam bile.
Yani bazen atarlar genelde. Ama bence saklamak çok daha iyi. Bazen eve gelince ürünlerde bir karışıklık falan oluyor o yüzden hemen atmamak lazım. En azından fiş olunca iade edebiliyorsun
Saklarım.
Bende saklarım. Bazen karışıklık falan oluyor o yüzden hemen alışveriş yapar yapmaz bence atmamak lazım yani atma sakla bir köşeye ne olacak sanki.
Bi işletmem yok neden saklayayım ki
Bazen bir sıkıntı oluyor alışveriş yaparken falan ondan söyledim. Hani markete gider alışveriş falan yaparsın ya bazen ürünün yanlış falan gelmiş olur ya da paran eksik olur en azından fiş olunca düzeltilir bu durum.
Atarım..
Aslında saklamak bazen daha iyi. Çünkü üründe bir yanlışlık falan olabiliyor bazen o yüzden ben hemen atmam alışveriş yapınca. Bazen para üstünü eksik ya da yanlış falan veriyorlar o yüzden atmıyorum
Aynen haklısınız bende bu durumu yaşamıştım ama fiş olmadığı için bir şey yapamamıştım. Yinede atmaktan vazgeçemiyorum😀
Saklamam pek
Atarım.
Atarım
Saklamam
Bakıp atarım
Fişleri kullanıyorum
hayır atarım
Buruşturup atarim
saklamam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?