Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Hediye alıp almamak veya alınan hediyenin niteliği, ilişkideki bireylerin beklentilerine, iletişimine ve değerlerine bağlı olarak değişebilir. Genel olarak konuşmak gerekirse, herhangi bir yıl dönümünde hediye alınmaması bir kavga sebebi oluşturmaz. Ancak bazı çiftler için, hediye alma veya verme, sevgi ve özen gösterme şeklinin bir ifadesi olabilir. Eşler arasında beklentilerin, iletişimin ve ilişki dinamiklerinin farklı olduğu durumlar söz konusu olabilir. Bir taraf, hediye alma geleneğine daha fazla önem verebilirken, diğer taraf bu konuda daha esnek veya önemsemeyebilir. Bu durumda, hediye alınmaması beklentisi olan taraf hayal kırıklığına uğrayabilir veya duygusal olarak ihmal edildiğini hissedebilir. Bu tür durumlar, iletişim yoluyla çözülebilir ve çiftler arasında anlayış ve uzlaşma sağlanabilir. Her durumda, ilişkide açık ve sağlıklı iletişim önemlidir. Eşlerin birbirleriyle beklentilerini ve duygularını paylaşmaları, karşılıklı anlayışı artırır ve hediye almak veya vermek gibi konularda ortak bir zemin bulunmasını sağlar.
Cevap
5Cevap
Bunu şart olarak koymak bile saçma, gelenek değil sonuçta.
hayır değil o günün birlikte güzel geçmesi bile yeterli bana göre
Aynen zaten birlikte olduktan sonra bence önemi yok hediye almış veya almamış o yüzden bende pek önemsemem veya darılmam ona hediye falan almamış diye. Kutlasa bile benim için yeter..
Zamanımızda insanların ekonomik boyutlarına bakınca pek sorun etmemek gerekir
Hediye şart değil hatırlasın, kutlasın yeter.
Aynen bencede hediye alması falan şart değil ya. Benim için önemli olan düşünüp kutlaması bile yeter. Benim için önemli olan düşünmesi veya kutlaması falan. Hediye alıp veya almaması önemli değil..
Abartmaya gerek yok kavga çıkaracak kadar
Yani evet kavga çıkartmam bende öyle ya. Benim için düşünmesi bile yeter. Yani ben değer vermem öyle hediye alıp almamasına falan ya. Kavga çıkaracak kadar yapmam ya kutlamasa kırılırım ama..
Evet genelde kadınlar sorun yaratır
Yani evet genelde kadınlar erkeklerden çok fazla önem verir bu tarz özel günlere falan. Erkekler zaten bu tarz konularda pek önemseyen taraf değiller. O yüzden kadınlar genelde darılır biraz ya..
Olay çıkar büyük hemde
Ayrica foto kalp ben joe🌸❤
Ne gerek var kavga etmeye
hayır bence kavga nedeni değildir.
Tabiki evet
Aynen ya. Hediye alıp almaması pek önemli değil benim içinde. Ben en çok düşünmesine veya hatırlamasına önem veririm. Ben öyle kavga falan çıkarmam ya çocuk gibi sonuçta zorla hediye aldıracak değilim..
O kadar da önemli bir detay değil
Hediye şart değilde incelik bekler insan heral.
Hayır ne gerek var
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?