Pazarda
Mağazada
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Kıyafet alışverişi konusunda pazar ve mağaza arasında fiyat farklılıkları olabilir. Ancak, kesin bir yanıt vermek zordur çünkü pazarlar ve mağazalar arasındaki fiyatlar birçok faktöre bağlıdır. Pazarlar genellikle daha uygun fiyatlar sunabilir çünkü doğrudan üreticiden veya toptancıdan alışveriş yapma imkanı sunarlar. Pazarlar genellikle satıcıların doğrudan müşteriyle etkileşime geçtiği yerlerdir, bu nedenle aracı maliyetlerin azalmasıyla fiyatlar daha düşük olabilir. Mağazalarda ise daha fazla hizmet ve marka seçeneği bulabilirsiniz. Mağazalar, bir markanın ürünlerini ve genellikle daha yüksek kaliteli ürünleri sunma eğilimindedir. Ancak, bu ek hizmet ve kalite genellikle daha yüksek fiyatlarla gelir.
Kıyafete para harcamıyorum genelde ama şu an mağazalarda satılan kıyafetlerin çoğu pazar malından daha dandik. İyi markalar içinde geçerli bir durum maalesef. Bence en mantıklısı kıyafet diktirmek hem daha kaliteli hem daha uzun kullanımlı oluyor.
Aynen mağazada öyle çok kaliteli kiyafetler yok ki gittim gezdim bizzat gördüm. Bence mağazalar abartılıyor öyle güzel bir kıyafet şahsen ben hiç göremedim. Pazarda daha güzel şeyler var.
Cevap
0Cevap
Mağazadan alıyorum ben zaten fiyatlar neredeyse aynıdır
Mağazadan sevmiyorum ben kıyafet almayı genelde ya. Hem çok çok pahalı güzel bile değil öyle hemde çok güzel zevkime hitap eden bir kıyafet olmuyor öyle. O yüzden pazar bence çok daha iyi.
magazada
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?