Pazarda herkes iyi ürün satmıyor belli kişiler satıyor kimisi haddi den fazla istiyor taze olmayan ürünlere sadece yazları daha iyi pazar ama vırış kırış hiç kalabalıktan haz etmem rahat edmiyorsun arkanda dibinde elin adamı dikilir sıkış depiş
Alışveriş & Hediyeler konusunda 14,5b cevap paylaştı.
Pazarda satılan meyve, sebze, et, balık ve diğer gıda ürünleri genellikle daha tazedir ve doğal olarak yetiştirilir. Pazarlar, farklı satıcıların ürünlerini bir araya getirerek geniş bir ürün yelpazesi sunabilir. Özellikle mevsiminde olan ürünlere daha kolay erişebilirsiniz. Marketler genellikle şehir merkezlerinde veya yerleşim alanlarında bulunurlar ve ulaşım açısından daha kolay erişilebilirler.
Evet bazen pazar yerleri çok kalabalık ve çok gürültülü falan oluyor o yüzden insan çok çabuk sıkılıyor bu durumdan. En azından market alışverişi yapmak bence daha iyi hemde sessiz ve sakin
Aynen pazar bence çok daha iyi ya markete göre. Hem pazarda çeşit çok fazla aradığın her çeşit şey var. Markette öyle değil bence market pazara göre çok daha pahalı diye düşünüyorum ben...
Market pahalıda olsa avantajlı. Kendin seçerek istediğin miktarda alırsın. Pazarda ise biraz ucuz olsa bile seçmeye izin vermezler ve kötü çıkan ürünleri attığınızda aynı fiyata gelir ve genelde hep daha fazla gramaj ile satmak isterler. Örneğin. Muz 23 TL ama ne hikmetse hiç bir zaman o fiyat olmuyor 30 TL ye tamamlıyorlar.
Aynen öyle pazar o açıdan çok daha iyi. Markete genelde çok daha pahalıdır oluyor birde çok fazla çeşit olmadığı için genelde market daha pahalı oluyor. O yüzden bence pazar alışverişi yapmak daha iyi
Evet sebze ve meyve için pazar yerleri çok daha iyi ve uygun hemde çeşit çok çok fazla seçme şansında var. Kıyafet alışverişi için ise genelde mağazalar çok daha iyi. Ama pazarda da ucuz şeyler var.
Aynen pazar bu açıdan çok daha iyi. En azından seçme şansın falan var tadına bakıp alabiliyorsun alacağın yiyeceği falan. Markete çok daha pahalı pazar yerine göre hemde seçme şansın yok
Aynen pazar daha uygun genelde ya. Market çok daha pahalı oluyor biliyorum. Birde markette öyle seçme şansın yok pek. Ama pazarda öyle değil seçip alma şansın var genelde o yüzden pazar daha iyi.
Aynen yeşillik falan almak çok daha iyi pazardan. Marketten ise peynir zeytin tarzı şeyler almak çok daha uyguna geliyor. Birde pazar yerleri genelde çok daha hesaplı oluyor ya bence markete göre
Ben bakliyatlari hep köylerden getirtiyorum. Marketten çay şeker yağ deterjan gibi sarf malzemeleri bir sebzecemiz var haftada 4 gün falan iş yerimize gelir ondan sebze meyve varsa yesillikte yoksa yeşilliği pazardan.
Evet o yüzden bence pazar çok daha uygun ve hesaplı oluyor. Market pazara göre bence çok daha pahalı oluyor. Pazarda birde çok fazla çeşit yiyecek falan var. Markette öyle aradığın her şey yok
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Pazarda herkes iyi ürün satmıyor belli kişiler satıyor kimisi haddi den fazla istiyor taze olmayan ürünlere sadece yazları daha iyi pazar ama vırış kırış hiç kalabalıktan haz etmem rahat edmiyorsun arkanda dibinde elin adamı dikilir sıkış depiş
Pazarda satılan meyve, sebze, et, balık ve diğer gıda ürünleri genellikle daha tazedir ve doğal olarak yetiştirilir. Pazarlar, farklı satıcıların ürünlerini bir araya getirerek geniş bir ürün yelpazesi sunabilir. Özellikle mevsiminde olan ürünlere daha kolay erişebilirsiniz. Marketler genellikle şehir merkezlerinde veya yerleşim alanlarında bulunurlar ve ulaşım açısından daha kolay erişilebilirler.
Market gibi nezih sakin ve klimalı bir ortamda alışveriş yapmayı tercih ederim, pazarlar savaş alanı gibi
Katılıyorum
Evet bazen pazar yerleri çok kalabalık ve çok gürültülü falan oluyor o yüzden insan çok çabuk sıkılıyor bu durumdan. En azından market alışverişi yapmak bence daha iyi hemde sessiz ve sakin
Pazar çok eğlenceli ya, market her türlü vakitte açık bulacağın için değil de pazar benim için daha cazip geliyor.😊
Aynen pazar bence çok daha iyi ya markete göre. Hem pazarda çeşit çok fazla aradığın her çeşit şey var. Markette öyle değil bence market pazara göre çok daha pahalı diye düşünüyorum ben...
Market pahalıda olsa avantajlı.
Kendin seçerek istediğin miktarda alırsın.
Pazarda ise biraz ucuz olsa bile seçmeye izin vermezler ve kötü çıkan ürünleri attığınızda aynı fiyata gelir ve genelde hep daha fazla gramaj ile satmak isterler.
Örneğin. Muz 23 TL ama ne hikmetse hiç bir zaman o fiyat olmuyor 30 TL ye tamamlıyorlar.
Meyve, sebze alışverişi için pazar daha caziptir çünkü ordakiler daha taze ve organik.
Aynen öyle pazar o açıdan çok daha iyi. Markete genelde çok daha pahalıdır oluyor birde çok fazla çeşit olmadığı için genelde market daha pahalı oluyor. O yüzden bence pazar alışverişi yapmak daha iyi
Aynen ama yemek dışı ürün alışverişi için, mesela kıyafet alış verişi için market ve mağzalar daha mantıklı.
Sebze meyve icin pazar yerleri ideal. Giyim falan için İnternet alisverileri daha uygun. Marketleri tercih eden biri değilim.
Evet sebze ve meyve için pazar yerleri çok daha iyi ve uygun hemde çeşit çok çok fazla seçme şansında var. Kıyafet alışverişi için ise genelde mağazalar çok daha iyi. Ama pazarda da ucuz şeyler var.
Haklısın ama mağazaları fazla gezmem😂
Pazarı seviyorum ben. Dilediğin yerden al. Tadına bak.
Aynen pazar bu açıdan çok daha iyi. En azından seçme şansın falan var tadına bakıp alabiliyorsun alacağın yiyeceği falan. Markete çok daha pahalı pazar yerine göre hemde seçme şansın yok
daha kaliteli ve ucuz ürünler var pazarda 7 tl olan manavda 13 tl hangisi mantıklı sizce.
Aynen pazar daha uygun genelde ya. Market çok daha pahalı oluyor biliyorum. Birde markette öyle seçme şansın yok pek. Ama pazarda öyle değil seçip alma şansın var genelde o yüzden pazar daha iyi.
Pazarda olan her şey markette yok, markette olan her şey pazarda yok ikisinin de yeri ayrı
pazardan alınacak ürün var marketten alınacak ürün var
İkisininde artıları var. Ürünün uygunluğuna tazeliğine gore ikisi de tercih edilmeli.
İkisinde de fiyatlar ve kalite sürekli değişiyor. Araştırma yapmakta fayda var.
Vallaha bu değişiyor pazar iyi olsa da bize uzak ucuz oluyor markete göre ama değişiyor bu bazen aynı hesaba geliyor.
Yeşillik pazardan. Gerisi marketten
Aynen yeşillik falan almak çok daha iyi pazardan. Marketten ise peynir zeytin tarzı şeyler almak çok daha uyguna geliyor. Birde pazar yerleri genelde çok daha hesaplı oluyor ya bence markete göre
Ben bakliyatlari hep köylerden getirtiyorum. Marketten çay şeker yağ deterjan gibi sarf malzemeleri bir sebzecemiz var haftada 4 gün falan iş yerimize gelir ondan sebze meyve varsa yesillikte yoksa yeşilliği pazardan.
Pazarda pazarcıların seçip vermelerinden rahatsız oluyorum. En iyisi marketten seçip almak.
Şuanda pazarlar marketlerden beter
Market daha rahat tabi
Pazardan alırım genelde
Ben marketten yapıyorum
Daha taze olduğu için?
Pazar ürünleri tazedir
Evet o yüzden bence pazar çok daha uygun ve hesaplı oluyor. Market pazara göre bence çok daha pahalı oluyor. Pazarda birde çok fazla çeşit yiyecek falan var. Markette öyle aradığın her şey yok
Pazarda her sey var
ben pazarı tercih ederim
Pazar
Marketten bence..
Hangisi denk gelirse
Market daha iyi
Pazar
Pazarı sevmiyorum
Marketten
Marketten bence kurumsal her zaman iyidir
Pazar her zaman
İndirimli günlerini rakip ediyorum