Pahalı hediyeler mi hoşunuza gider, yoksa bir anlam taşıyan hediyeler mi?

Pahalı hediyeler.
Anlamlı hediyeler.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Samimi ve anlamlı hediyeler benim için daha değerli. Pahalı hediyeler biraz kolaya kaçmak (kesin beğenir düşüncesi barındırıyor) ve güç gösterisi gibi geliyor.
Resime göre ikisi de pahalı hediye olabilir veya anlamlı da olabilir anlamlı hediye kişinin kendi düşünüp ürettiği veya ortak bir simge olabilir pahalı hediye sadece fiyatıdır daha pahalısi olduğunda diğerinin değeri düşer
Anlamlı hediyeler diyorum, misal vermek lüzum gelirse bir kutu çikolata , sevdiğim bir ünlünün kitap ayracı ya da bir kitap benim için en değerli hediye olur
anlamlı hediyeler tabii. gerçi bakıldığında alınan her hediye anlamlıdır ama bir hediyenin anlamlı yahut çok iyi/önemli... olması için milyon lira yatırmana gerek yok. çok küçük şeyler bile çok mutlu edebilir karşındakini.
Cevap
25Cevap
Anlamlı hediyeler daha güzeldir çünkü pahalı olması o hediyeyi iyi yapmaz ama anlamlı hediyeler kişiye özel olur ve unutmaz hiç bir zaman
Anlamlı hediyeler çok daha güzel ve özel. Pahalı olunca ne olucak sanki yiyip içiyor muyuz, ruhumuza mı dokunuyor yioo
Çok pahalı hediyeleri kabul edemem, ama genel olarak anlamlı hediyeleri tercih ederim, anlamlı hediyeleri zaten herkes yapamaz, değerli insanların yaptığını düşünüüyorum..
Pahalı hediyeleri oldum olası sevmedim. Samimi, emek verilmiş hediyeleri her zaman daha çok sevdi₥
Minimal, mânâlı hediyeler
Herkesin pahali hediye almaya gucu yetmez ama herkesin anlamli hediye almaya gücü yeter. O sebeple Anlamlı hediye
burada temel sorun şu hediye alma ölçüsü?2000 tl ye harika hediye bulurum begenilir..50 binlik hediye klasiktir. aciklmayi örneklendirebilirim.
Kesinlikle anlamlı hediyeler hoşuma gider ya da sevdiğim şeylerin alınması
Çiçeksepeti çok yapay geliyo bana ne zaman alsam uğraşılmamış hediye parçası hissi alıyorum
Gösteriş olsun diye değil, düşünülerek, içinden gelerek alınan her hediye değil
Her hediye değerli*
Anlamlı hediyeler beni her zaman daha çok etkilemiştir.
Pahalı hediye her zaman anlam ifade etmeyebilir, anlamlı hediyeler daha hoş.
İyi bir telefon benim için çok anlamlı bir hediye olabilir.
İkisi de güzel de güllerin olduğu fotoğrafta pis paçavra dikkatimi çekti
Tabiki anlamlı hediyeler. Beni düşünüp alması o kadar çok mutlu eder ki beni.
Pahalı hediyeler aşırı itici değil mi? Para showu resmen.. ben anlamlı hediye isterim
Pahalı hediyeler sorun çıkartabilir ama anlamlıların ömür boyu değeri bitmez
Anlamlı hediyeler. Çok düşünülmeden sırf pahalı diye alınan hediyeler beni cezbetmiyor
Para bulduk garı bulduk hediyesi kaldı. Peh
Yok ulan yok
Hiçbir şey yok
anlamlı hediyeler daha çok onu seven kişinin alabilcegi bir şey pahalı hediyeyi herkes alır
Tabiki anlamlı hediyeler. Pahalı olana anlamlı olanı tercih ederim. Biri içten gelerek öteki ise gücün gösterisi 🤷🏻♀️
Bir hediyenin anlamı yoksa isterse trilyon değerinde olsun hükmü yoktur
benim için para karşııgı olan hediye daha cok deger verilmiş bir şeydir cunku onu almak için çok uğraş gerektirir
Pahalı hediyelerden hiç hoşlanmam anlamlı hediyeler seviyorum
Anlamlı hediyeler almak daha romantik olur görüşündeyim yoksa pahalı bir hediye sadece almış olmak olur
anlamlı hediyeleri her zaman almak iyidir boşuna hediye almak yerine anlamlı hediye alıp mutlu edilebilir.
pahalı hediyelere özel hediye derim özel birine alınan hediyedir. o yüzden özel hediyeler pahalı hediyelerdir.
bazen anlamlı hediye almak o kadar mutlu ederki biz kızları ama kızlar olarakta biz erkeklere güzel bir hediye almalıyız.
Herkesin maddi durumu iyi değil. Benim için uğraşması çok önemli hiç olmazsa anlamlı sözler etmesi bile yeter
Yani pahalilarda olabilir ama anlamlı ağır bastı bir an 😂
anlamlı bir hediye almak en güze lhediyedir seni seviyorumun en güzel anıdır.
bir hediye anlamsız olduktan sonra hediye olmaktan çok ihtiyaca dönüyor o yüzden.
çiçek almak çok arif pahalı olması önemli değil düşünmek önemli.
anlamsız boş boş hediye almak saçma ve cidden boşuna almış oluyor.
Anlamlı hediyeler benim için her zaman öncelikli olmuştur.
kızlara pahalı hediyeler erkeklere anlamlı hediyeler :D
Anlamlı, gönülden verilen hediyeler.
Içinden gelerek almişsa kabul ederim
Düşünülmüş olması kafi gelir benim için.
Benım gonlumdekı bellı
Anlamlı hediyeler diyecektir çoğu insan
Hediye hediyedir önemli olan düşünmesi..
Bence anlamlı hediyeler.
Anlamlı hediyeler kalpten alınınca değerli olur?
Günümüzde maalesef pahalı hediyeler
Pahalı hediyeler daha anlamlı bence 😌💅
Anlamli herzaman iyidir
anlamlı hediye vermeyi tercih ederim🤷♂️
İkisi
Anlamlı
Hediye sevmem
Anlamlı
Sevdigim kisi hediye alsa her turlu mutlu olurum
Anlamli hediyeler
Anlamlı hediyeler
Pahalı