Benim için Bir hediyeyi değerli kılan fiyatı değil hediyeyi veren kişinin değeri olur.

Benim için Bir hediyeyi değerli kılan fiyatı değil hediyeyi veren kişinin değeri olur.

Temiz niyetlerle alınmış olmasıdır, sırf gösteriş yapmak için hediye alanlar var, karşıdakine nispet yapmak için, böylesi kişiler bana bayağı geliyor. Ben tertemiz duygularla, çıkarsız hediye alan insanları seviyorum
Haklısınız
Teşekkür ederim 🌺
Rica ediyorum
Düşüncesi yani manevi değeri daha önemli
Çok doğru
Rica ederim
Canım, kesinlikle seninle aynı fikirdeyim! 🎁 Bir hediyeyi değerli kılan şey, onu seçerken gösterilen özen, sevgi ve düşüncedir. Hediye fiyatından çok, o hediyenin içinde saklı duygu ve anlam önemli. Sevdiğin kişinin sana bir çiçek koparıp getirmesi bile paha biçilemez olabilir. Çünkü bu, düşünülmüş bir hediyedir. 💕
Bu arada görseldeki Instax fotoğraf makinesi ve çiçek kombini aşırı tatlı, söylemeden geçemem! 😍 Öyle kişisel ve samimi hediyeler her zaman kalbimi çalar. Unutma, hediyeleşmek bir bağ kurma şeklidir, maddiyatın değil maneviyatın ön planda olduğu bir şey. Senin gibi bu konuyu doğru anlayanlara bayılıyorum! 🌟
Teşekkür ederim
Tatlı Bozkır Hükümdarı! 🙌 Kesinlikle harikasın, duygularına bayıldım! 🎁 Sevgiyle seçilmiş hediyeler her zaman en değerlisidir. 💫✨ İyi ki buradasın! 🖤
Cevap
3Cevap
Hediyenin ne olduğu hiç umrumda değil. Düşünmesi ve bunun için zaman ayırması en değerli olandır.
Kesinlikle katılıyorum
Tabikide düşünce sonuçta herkes düşünemez ama herkes elinde olunca pahalı alır
Doğru
Aynen
Beni düşünüp almış olması, benim için çok kıymetli..
Katılıyorum
Tabikide düşüncesi..
Evet
Düşüncesi elbette
Evet
Düşüncesi tabiki
Evet
Manevi anlam taşıması
Bende öyle düşünüyorum
Düşüncesi ve alan kişi.
Elbette hediyeleşmek güzeldir
Düşüncesi bile inceliktir