Özel olması önemlidir tabiki. Kimi milyonluk hediye alır umrumda olmaz, kimi 5 liralık şey alır dünyalar benim olur. Hediyeyi özel kılan niyet ve kişilerdir...
Son zamanlarda düşünülen ihtiyaç/merak uyandırmış olması önemli. O zaman süpriz oluyor. Bunun için fiyata da karşı hediyeye de artık bakmazsın bir zahmet.
Örneğin bu aralar bir ürüne ihtiyacın var, duydun merak ettin veya eksik olduğundan bazen fiyat marka araştırdın ama henüz almaya imkanın olmadı v. s. sevgilin de bunu fark etti ve gizlice alıp hediye etti. Bu bir süpriz hediye olur ve bence en özeli de böyle olur. Herkesin aldığı takı, standart hediyelikler, bir çeşit kıyafet v. s. herhangi bir günde de alınıp hediye edilebilecek şeyler özel günü beklemek anlamsız. Süpriz hediye bakarken fiyata bakılmaz, zaten gerekirse borçla alırsın maksat havalara uçsun.
pahali hediyeler favorim anlamli ve özel hediyeleri basit buluyorum yani kullanışlı ve güzel olsa neysede ben defteri kalemi kendimede alabiliyorum böyle basit şeyler alan hiç bişi almasın daha iyi
İhtiyaç doğrultusunda hediye alınmalı bence. Tabii ki gidip kadına çaydanlık alın demiyorum😅 ama kullanileceği bir şey alınması daha güzel kenarda köşede durmasından.
Kanka bi yerde haklısın seninle aynı fikirdeyim. Ama bak şimdi benim abim ciddi anlamda çok zengin tamam mı şimdi o bana kalkıp ufacık tefecik saçma sapan bi hediye alsa al bunu kendine sok derim ne yalan söyleyeyim. Ama bizim şirkette mesela işçi çalışan arkadaşlarım var onlardan da öyle bir şey beklemem. Ne aldılarsa beni sevdiklerinden bilirim. O yüzden kişiye göre değişir bende