İlk defa keyfi değil ihtiyaç sorusu soruyorum. Arkadaşıma nasıl bir doğum günü hediyesi alabilirim? Arkadaşım: Erkek 22 yaşında İzcilikten, kampçılıktan, doğayla bütünleşmekten hoşlanıyor. Maddi sıkıntıları var. Tasarım hediyelerinden çok hoşlanır ancak kolsuzun tekiyim.
Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı.
Ben her zaman için işlevsel hediye tercih ederdim sanat tabi ki de güzel bir şey benim için ama sanatsal hediyeleri kendim seçiyorum genelde çünkü bazı sanatlar bana hitap etmiyor ama işlevsel hediye her zaman daha kullanışlıdır.
doğa ve kampcılık demıssın bu kısı pratık cozume odaklı , doğaya açıldığı zaman mınımum yer kaplayan maksımum ozellıklı seyler bu adamın hosuna gıdecektır... oyle bır hedıye almalısınkı isviçre çakısı gibi hem kullanışlı olsun hemde estetık acıdan özel birsey olsun...
duygusal ve romantık hedıye daha cok sevgılıye alınr bence...
Yani butcenı yazmamıssın. sana önerebılecegım sey yemek ya da ıcecek termosu... bir kampcının olmazsa olmazı..
Decatlon'a bi göz gezdir. İstanbul'daysan kamp malzemeleri satan mağazaları bir dolaş. Mesela en basitinden, magnezyum çubuk al. Muhtemelen vardır ama yine de hoşuna gidecektir.