Şehir dışında üniversite okuyorum ve 2 yıldır bir öğrenci yurdunda kalıyorum. Yurt çalışanlarının hepsi gerçekten çok samimi ve sıcakkanlı insanlar. Bu dönem sonu okulum bitecek ve yurttan da ayrılacağım. Hem teşekkür babında hem de benden bir hatıra olarak kalması için yurda bir hediye almak istiyordum ve bu şekilde, akrilik boya ile A4 kağıdına yurdun logosunu çizdirip hediye ettim. Bu sabah, bayram nedeniyle memleketime geldim ve anneme, yaptırdığım şeyin resmini gösterdim ve bana " Çok basit bir şey olmuş " dedi. Sizce de öyle mi? ( Detaylardaki 1. resim yurdumuzun logosu, 2. resim ise benim yaptırdığım şey).
Sizce anlamlı ve güzel bir hediye mi, yoksa basit bir hediye mi?
Selam Ömer abi, sana bir kaç tavsiye vermek istiyorum.
Bütçenize karar verin; çünkü paranız neyse odur o yüzden bütçe dışına çıkmayın.
Durumu düşünün; sonsuza dek değer verecekleri bir şey mi vermek istiyorsun, yoksa onları güldürecek eğlenceli bir şey mi vermek istiyorsun?
Alıcının kişiliğini düşünün. Kız, zarif, gösterişli, tuhaf, eksantrik, geleneksel mi? Kullanabilecekleri pratik şeyleri seviyorlar mı yoksa dekoratif bir şeyi takdir ediyorlar mı?
Giymeyi seçtikleri renkleri, sevdikleri aksesuarları düşünün. Tıknaz takıları, eğlenceli baskıları, sade ve klasik stilleri severler mi?
Durumlarını düşünün. Belki de dekorasyona ihtiyaç duyan yeni bir eve taşındılar ya da stresli bir işleri var ve bazı şımartıcı ürünlerden faydalanacaklar mı?
Hediye, cilt bakım ürünleri gibi gelecekte kullanmaya devam edebilecekleri bir şeyse, hediye olarak iyi çalışan, ancak aynı zamanda tekrar satın almak için yeterince uygun fiyatlı olanları bulmaya çalışın. Pahalı güzellik ürünleri, özel günler için bir çekmeceye konma eğilimindedir, çünkü alıcı her gün kullandıkları bir şeyi satın alırken kendilerini mutlaka kullanma eğilimlilerdir.
Kişiselleştirebileceğiniz bir hediye alın. Bir çerçeve değerli bir fotoğraf veya şiir tutabilir; bir fotoğraf albümü yakın tarihli bir etkinlikten fotoğraflarla doldurulabilir. Hatta bir hediye 'engeli' bile oluşturabilirsiniz, örneğin alıcı eve yeni taşınmışsa, bir kutuyu ilgili ikramlarla ve eve taşınma hediyeleri gibi faydalı ürünlerle doldurabilirsiniz.
Alıcının bir hobisi veya özel bir ilgi alanı olup olmadığını öğrenin. Örneğin, mücevher yapmayı seviyorlarsa, neden onlara bu konuda bir kitap bulmuyorsunuz ve belki de bazı güzel boncuklar ve mücevher yapım araçları içeriyorlar. Bahçeciliği seviyorlarsa, bahçe eldivenleri, secateurs, bahçıvanın el kremi ve bitkiler hakkında bir kitap gibi şeylerle dolu bir trug'a ne dersiniz? Ya da hevesli bir şef için uzman bir aşçılık sınıfı ve önlük? Bir sanatçı için en sevdikleri sanat malzemeleri?
Bu seçenekleri göz önünde bulundurun. Harika bir orijinal hediye yapabilen bir hafıza kutusu. Arkayı fotoğraflar, şiirler veya sanat eserleriyle örtmenize izin veren, kayan bir cam veya perspex kapaklı kutular satın alabilir ve ardından iç mekanı alıcıyla veya paylaştığınız anılarla ilgili hatıralarla donatabilirsiniz. 18 veya 21 gibi kilometre taşı doğum günleri için, birinin hayatının aşamalarını gösteren bir fotoğraf albümü, sonsuza dek saklanabilecek yaratıcı ve düşünceli bir fikirdir (ve biraz çalışma gerektirecektir!). Başka bir kilometre taşı doğum günü fikri için ya da gerçekten bir vaftiz için, neden güzel bir elle boyanmış kutuyu hediyelerle doldurmuyorsunuz? Küçük çocuklar (veya büyük çocuklar!) için eğlenceli bir fikir, sonunda büyük ödüle kadar giderek daha büyük hediyeler ortaya çıkaran bir hazine avıdır! Bunun için örneğin kalemler, saç tokaları veya banyo bombaları gibi her türlü küçük hediyeyi bulabilirsiniz. kendinize iyi bakın Ömer abi saülıcakla kalın... Kızlar Bir Adım Öne KizlarSoruyor
Yanlış anlama kardeşim, eğer istemeden kalbini kırdıysam veya kötü bir duygu değişimine uğrattıysam özür dilerim. Hakkını helal et, ama ben yalnızca " Evet " veya " Hayır " diye cevap bekliyordum.