bime iş başvurusu yapıcam üni okudum işsisizim zor mu
alırlar mı bime
bimde çalışmak yorucu mu
alırlar mı bime
bimde çalışmak yorucu mu
Her seyi yapaaksin orda benim arkadasimn abisi calisio kariyer icin girdi ama her seyi yapiosn gerci tum magazacilik boyledir ayakta durmak kismina gelince bir sure sonra alisiosn ama sevkiyat kotuymus bayan icin ona gore hazirlikli ol..
ben geçici olarak çalışıcam meslegimde çalışamıyorum iş başvurusunda hep daha önce çalıştınmı referansın var mı diyorlar ondan bimde başlıyayım sonra kendi meslegimde iş bulurum diyorum
İyiki de mecburiyet yok cok sukur senn adina sevindim canım hayirlisi olsun yalniz mulakata cagiriolarmis kpss ile ilgili hicbir sey soyleme kendimi deniycem de deme sadece ise ihtiyacim var ve kariyer hedefliyorum de alirlar :)
ben normalde kpss ya da geçici demiyorumda
annem yanımda geliyor diyor kpssye girdi kazanana kadar çalışsın der bir kaç ay çalışcak der ama gittigim en basit yer bile almadı işe
en kapasitesiz kız iş buldu ben işsizim o yüzden bim e iş baaşvurusu yapıcam
Yalniz git canim anne ile gidilir mi
annem yalnız bırakmaz ki
her yere annemle gidiyorum o sanıyor biri beni kandıracak kaçıracak düşün
bu yüzden bir sevgilim erkek arkadaşım bile olmuyor
Dünyada neler varmış bir gördüm benden daha kötü
her iş gibi biraz yoruculuğu var tabi ama abartılcak şekilde değil
Bimcell kullanirsan alirlar :D
alirlar hic olmazsa test ederler seni cok yorucu bir is olduğunu sanmıyorum kasada olursun yerleri temizler sın bu kadar merak etme
yer temizlemek bana göre degil
orda ne yapmayı dusunuyorsun acaba :S
Ayakta duracaksın koca gün. o kısmı kötü
neden oturarak kasadan o malzemeleri gecirmesine izin vermezler ki anlamam
ayakta durarak bence iyi degil
kasada oturanlar kim olur
kasada oturtmuyorlar. ayaktasın işte
Cevap
17Cevap
Tansaş veya Migros a gir illa gireceksen her iş zor artık iş seçme lüksümüz kalmadı alacağımız paraya bakıyoruz
neden migros tansaş ama
bulundugum yerde migros var ama tansaş yok
2 arkadaşım diaSA da çalıştı marketcilik denince en pis dia dır a101 Bim gibi marketler daha rahat market
Bimde ne çalışacan 50 tl ver hisse veriyolar zaten :D
yoryolar adamı.. ayakta 8 saat durmaya alış ilk olarak.. buna alışırsan sana her yer kolay
akşamda çalışıyorlar mı
sabah 10 akşam 10 galiba
Alirlar alirlar kasiyerlik yap hic zor değil valla
bimde bütün işi yaptırıyorlar tek kasiyerlik degilki çalışan her işi yapıyor muş
senın gıbı bırısını arayıpta bulamazlar ama seveceğını zannetmıyorumm çok çabuk sıkılırsın
neden sıkılim
işsizim
asgari ücret altı mı
Yorulursun. İstanbul'da oturuyorsan UCZ'ye gir. Daha çok rahat edersin.
market her zaman yorar mallar gelir taşırsın dizersin offf of
iş bulamıyorum ondan markette başlıyayım dedim
üni okudum ama işsizim her yer referans deneyim istiyor marketten başka hastaneye bile başvurdum referans deneyim yok diyince almıyorlar ne yapim
öyle gözü açık konuşkan falanda degilim bişeyler ögrenim diye giricem işe sonra daha iyi biiş bulursam bırakıcam ama yorucu mu bilmiyorum
her iş yorucu be kardeşim
masa başı iş olsa markette sabahtan akşama ayakta olmaktan yorucu olmazdı ama bulamadım iş
bim çalışılması en rahat marketlerden yalnız bir kaç tane densiz müşteri çıkıp siniriniz bozabiliyor tek sıkıntısı bu kasa da oturursan daha çok yorulursun çünkü bim'in müşterisi çok
lcw de calısmak neyse bimde calısmak o uzak dur :)
ıc de nasıl çalışma koşulu
kaç saat çalışıyorlar akşamda çalışıyorlar mı
üni bitti bime başvuru öylemi
2 yıl oldu çok iş aradım hiç biyerden iş almadılar çok başvurdum bim e başvuru edicem bide
yapı ressamlıgı
hangi bölümü okudun? açıköğretim mi
yapı ressamlıgı okudum
örgün egitim ama iş bulamadım hafiften iş bulayım sonra daha iyi iş bakıcam
Dalga geçiçek başka yer bulsan :)
ayakta durmaktan başka bır zorluğu yok
Korkma cokkk basit :)
migrosa girsene
migrosun ne özlligi var
bimden şartları iyidir
ne istiyorlar iyisinde de
anlamadım neyse
şartları ne
şartlı mı asgeri ücret verirler + yol + yemek. Bide money cart var migrostan alışverişinde indirim falan oluyor. Prim var falan filen
işe ihtiyacım var
iş başvurusuna gidiyorum daha önce çalıştınmı diyorlar bunun için bimde çalışıcam
migrosa başvur öyle bir şey dmeiyorlar
2 dolmuş degişmem gerrek migrosta çalışmak için çok uzak
ya iki dolmuşu boşver sen başvurunu yap onlar sana yakın olan magazaya yönlendiriyorlar.
Girdin mi işe
Bir kadın için zor
Bim e gelen cok olur

En İyi Cevaplar