Fiyat yazmayan pazar tezgahları beni biraz geriyor :D sanki pahalıya alıyormuşum gibi hissediyorum. Genelde ben markete gidiyorum.

Pazar
Market
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Fiyat yazmayan pazar tezgahları beni biraz geriyor :D sanki pahalıya alıyormuşum gibi hissediyorum. Genelde ben markete gidiyorum.
Genelde benim babam cumartesi günleri pazar alışverişi yapmak için gidiyor pazardan yapıyor ama artık pazar ürünleri eskisi kadar kaliteli değil yani mesela domates alıyorsunuz muz alıyorsunuz meyve alıyorsunuz herhangi bir tadı tuzu yok yani artık tamamıyla hormonlu artık bazı şeylerin mevsimi geçtikten sonra gelmiyor zaten küresel ısınmanın da getirmiş olduğu etkilerden kaynaklı olarak rahat bir şekilde lezzetli ürünler yiyemiyoruz Bir de o kadar pahalı ürünler alıyoruz.
Yani hem fazla para veriyorsunuz hem kalite yok
Markete gidiyorum, pazarlar tercihim değil işi olanda var olmayanda ve aşırı kalabalık kimkime dumduma yani. Sebze ve meyve seçtirmiyorlar ki markette istediğini alabiliyorsun. Market o yüzden daha avantajlı sadece sebze meyve almadığım içinde artısı oluyor kredi kartı da var malum.
Haftalık sebze meyve için pazara gidiyorum ama bazen ailen bir şey gerektiğinde o zaman marketin manav reyonunu ziyaret ederim. Bazen çok taze ürünler olabiliyor.
Cevap
37Cevap
Pazar her ne kadar günlük ve taze olsada aşırı derecede kalabalık olduğu için pek tercih etmiyorum. Genelde markete gidiyorum.
günlük almak daha iyi zaten ikiside aynı fiyata geldi eskidendi o bu 3 harfliler pazarıda bitirdi
Ben market seçtim ama her ikisine de gidiyorum pazardaki taze markette ki daha tazeleğini yitirmiş gelio bana
Bazı market zincirleri pazardan ucuz oluyor sebze meyvede, hem de evime daha yakın. Marketten alıyorum, kendim seçiyorum.
Marketi tercih ediyorum, pazarda fiyatlar arasında pek fark yok zaten ve seçtirmeyen tezgahta çok, dolayısıyla gitmiyorum
Pazar pazarda market gibi pahli olmaya basladı... Marketde saglamini secw biliyorsun pazarda bazıları dısında secme yok
Ben marketten yapıyorum genelde pazara gitmekten nefret ediyorum çünkü çok kalabalık sesler de var. bu yüzden market daha sakin oluyor
Daha çok pazarı seviyorum çünkü pazarda bir sürü çeşit var markette 1.02 tane çeşit olduğu için
Genelde pazar ama bazı sebzeleri marketten alabiliyoruz daha iyi oluyor Bi örnegi patatess 🥔
pazara gitmek için vakit yok manavdan alıyorum ben
Pazar özellikle akşama doğru giderim fiyatlar daha uygun oluyor
Genelde manavdan ya da marketten alınır bizde pazara nadir gidilir
Pazar seviyorum. Mecbur kalırsam markete gidiyorum.
Çocukken pazara gidiyorduk. Artık markete gider olduk.
Aslında her ikisine'de giderim. Ama pazardakiler daha taze oluyor hep.
Pazar daha uygun gibi geliyor. Marketteki ürünler genelde taze olmuyor
ucuzuna değil lezzetlisine yöneliyorum , pazarda da market te de
Pazara gideriz genel olarak. Bazen bazı sebzeleri marketten alıyoruz.
Pazar günlük tüketmek zorunda market te bekler ürünler!!
pazar biraz ucuz ama bizim burdaki üç kagıtcılar seçtirmeden önlere güzelleri arkaya kötüleri koyup bize satıyor. market biraz pahalı olsada en azından secip alıyorum
En İyi Cevap