Böyle hediyelere kanmayın kızlar. Bende zamanında buna benzer avakado, ayıcık bir sürü hediye aldım. Arkasına bakmadan gidiyorlar hiçbir hediyenin önemi yok önemli olan adam olması
İnsan küçük şeylerden mutlu olmayı bilmeli tabi. Kıskanılacak bir huy bu. Ne yazık ki bende neredeyse hiç yok bu davranış. Ancak bunu bilerek isteyerek değil gerçekten küçük şeylerden mutluluk hissetmediğimden dolayı yaşıyorum. Adına sevindim. Tatlı bir peluş oyuncak.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
20Görüş
Çok şekermiş. Ne güzel bir hediye almış sana. Eminim çok güzel bi ilişkiniz vardır.
Kendisi daha şeker
Düşünüp alması bile ince bir davranış en azından moron değil. Sadece erkekler kadınlar gibi ayrıntılı düşünmezler, seçici olamazlar hediye konusunda.
Üzgün olanı değil de mutlu olanı olsa daha iyi olurdu sanki ama neyse hediye hediyedir 😃 Hayırlısı olsun 😃
Aa bunu görmüştüm internette bir tarafı mutlu diğer tarafı üzgün en azından sana hediye alçak sevgilin var biz ne yapalm🥺
Çok tatlı benceeee bana da eski erkek arkadaşım panda almıştı hala duruyor çok tatlılar
Böyle hediyelere kanmayın kızlar. Bende zamanında buna benzer avakado, ayıcık bir sürü hediye aldım. Arkasına bakmadan gidiyorlar hiçbir hediyenin önemi yok önemli olan adam olması
İnsan küçük şeylerden mutlu olmayı bilmeli tabi. Kıskanılacak bir huy bu. Ne yazık ki bende neredeyse hiç yok bu davranış. Ancak bunu bilerek isteyerek değil gerçekten küçük şeylerden mutluluk hissetmediğimden dolayı yaşıyorum. Adına sevindim. Tatlı bir peluş oyuncak.
Bu çok sıradanlaştı yav herkeste var huggy wuggy oyuncağı gibi
Bu ne be çocuk muyuz, kendi oynasın onla. Bi çanta ayakkabı bişey alsaymış, hiç bişey bulamasa bi ruj alsın
Herkes sevgilisine vs hediye alıp burada paylaşır bende sap olarak izliyorum 😑
Üzgün yüz aldı ama yinede çok tatlı bir hediye👌🏻 nicelerini görürsünüz İNşALLAH 🤲🏻😊
Çok tatlı yaaaaaa 😊 hayırlı olsun
Kanka seni anlatan bi hediye bu
Yüzü gülmüyo ki
Çok tatlı bence 🐥
Çok tatlı lan hahaha xdxd
Ne güzel düşünmüş yaa çok tatlış bi hediye😍
Çok tatlıymış 😍
Hediye hediyedir en azından düşünüp almış
Allahım çok tatlı buu😍