Aşk İlişkileri Sevgilimin aldığı hediyeye bakar mısınız? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 35 Yapay Zekaya Sor Ya sabahtan beri gülüyorum ahajshshBu neeee 😂😍İlk defa bir ayım oldu, görgüsüzlüğümü mazur görün 😅 Sevgilimin aldığı hediyeye bakar mısınız? Cevapla Hediye Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
Neveaşıkbiri Takip Et FenomenMaster Yaş: 23 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı. Aha ha çok tatlı 💙😄Bende yumuşon ayılarından çaldırmak istiyorum🙄😄 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 260,8b cevap paylaştı. evet şirin 0 0 Yorumla
padisahinkizi Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Yaaa bu çok tatlı!!! 😍😍😍Keşke benim de böyle bir ayım olsa ya, imrendim şu an. 🥺🥺🥺Hep mutlu olun. 🌸 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Olur bir gün umarım 🌸Benim de yoktu düne kadar 🤣Teşekkür ederiz 😌 Yorumla Kağan_Altınışık_bfrl +1 yıl Artı ver bana Soran kadın Yorumla
_betz_ Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 365 cevap paylaştı. Yatış şekli ve pozisyonu bana çok komik geldi, sahilde çimlere uzanan dayıları anımsattı. 😅Çok şeker ama, çok beğendim. 0 0 Yorumla
Richardgör Takip Et Master Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Ben yokken beni hatırla diye vermemiştir inşallah😉😆 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Öyle demese de illa ki hatırlatacak 😂😂😂 Yorumla Richardgör +1 yıl Karşı hediye olarak sende ona bal ya, da armudun iyisinden al Bi ta e😆😆 Yorumla
1AlfaErkeği Takip Et Xper 6 Yaş: 37 +1 yıl Bir kadına böyle bir hediye aldıysam muhtemelen büyük bir hata yapmışımdır ya da yapmak üzereyimdir... 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Tabi bu senin karakterin olabilir yapı meselesi Yorumla 1AlfaErkeği +1 yıl eyvallah Yorumla
Kağan_Altınışık_bfrl Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 79% +1 yıl işte kızlar ayılardan hoşlanır diyoruz da inandıramıyoruz 0 0 Yorumla
AsabiÖküz Takip Et Master Yaş: 40 , eic 96% +1 yıl Ayı kılığına bürünüp kendisini hediye etmiş sana 😀 0 0 Yorumla
IşıLLL34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 35% +1 yıl Ahaha bence çok tatlı, sarıl uyu işte ne güzel. 0 0 Yorumla
kafamıngüzelligi Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Bayağı da büyükmüş güzel bir hediye adıni ne koydun 😃 0 0 Yorumla
AgresifKızıl Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. İlişkide çok saçma bulduğum şeylerden birisii 😅 0 0 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı. Mükemmel bir hediye bir insan daha ne ister shshdjdj 0 0 Yorumla
ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Hele şunun duruşuna bak mk kafaya tekmeyi bir atıcan içindeki pamuğu çıkacak 0 0 Yorumla
miaovv Takip Et Bilge Yaş: 37 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 975 cevap paylaştı. işte kızlar ayılardan hoşlanır diyoruz da inandıramıyoruz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Hangi bölüme yazdırdınız onu? Beraber gider gelirsiniz artık ayıcığınızla 😅 0 0 Yorumla
Kalpsiz_kişi Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Bende sevdiğime harçlıklarimdan birikliyip hediye almayı planlıyordum takı beni bir hafta önce bırakana kadar 0 0 Yorumla
Mahmutzort Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl hediye almış 1 allah evliliğe yol açsın canım, Böyle mutlu olup sonraki güne üzmeleri çok itici ilişkiden soğutuyorlar. 0 0 Yorumla
lavinia346 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 +1 yıl Yaaa cookk tatlıı senin yerine bnde mutlu oldum görünce 🥰😍 kızları mutlu etmek bu kadar kolay iste😂 0 0 Yorumla
MoneeLiqht Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Laaaan sen buna sarılıp uyursunda😂😂 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet öyle yapacağım 😂 Yorumla
TokEvinAçKedisi_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Çok tatlı ya kimse bana ayı almadı ağlayacağım :'( 0 5 Yorumla Soran +1 yıl O da olur inşallah kuzu 🌸 Yorumla TokEvinAçKedisi_ +1 yıl 31 olduk bu yaştan sonra anca kendi kendimize alırız. Size çook mutluluklar :) Yorumla 34Constantine +1 yıl Adres gönder ya kıyamam Yorumla TokEvinAçKedisi_ +1 yıl @34Constantine dilenci miyim ben Yorumla 34Constantine +1 yıl Ne alaka ya 😂😂😂 Yorumla
soleilgoddess Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 523 cevap paylaştı. Ahahah ihtiyacım olan şey 😂 1 0 Yorumla
Sorusormayageldimben Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Ayının oturuş sekli hahahahhaah 0 0 Yorumla
ZEYNEPPZM Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl ahahah çok tatlı yatırmışsın, güle güle kullan 0 0 Yorumla
lumos_01 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 62% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Ya tipe bak ya ayicigin😂😂😂 0 0 Yorumla
SasukeGaara Takip Et Master Yaş: 24 , eic 79% +1 yıl Öglvlflödrjpxlcnldodjfhhxjf ayıya bak 0 0 Yorumla
Tülay_Adıgörmüş Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 88% +1 yıl Çok tatlı sarılıp uyursun artık :) 0 0 Yorumla
Balhaatunn Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Pembeyi normalde sevmem ama buna bayıldımm😂 0 0 Yorumla
Dubaiprensi Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Aleyna Tilki ayisi de mi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Aaaa benziyor 😂😂 Yorumla Dubaiprensi +1 yıl Ben gelene kadar buna mi sarıl diyor bence kabalık etmiş Yorumla
Romantikadam10 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı. Ne var ki sarıl uyu diye almışş 😅😂 0 0 Yorumla
001zaman Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Ben diye sarıl diyor 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😂 Yorumla
doluxx7 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl Cok tatlı bir sevgilin varmıs🥺 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hiç beklemiyordum cidden ya sağ olsun 😅 Yorumla Kağan_Altınışık_bfrl +1 yıl Artı Verde xper lazım Soran kadın Yorumla
Lonelygirl344 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 587 cevap paylaştı. Çok tatlı 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 😁🌸🌸 Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 15,5b cevap paylaştı. Normal ayı işte 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Çok komik bana göre 😂 Yorumla 34Constantine +1 yıl Resimdeki duruşu evet komik 😂 Yorumla
İsPoyraz Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 77% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 919 cevap paylaştı. bune abi ya 0 0 Yorumla
bafiabi Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 91% +1 yıl Güle güle eskit 0 1 Yorumla Azraberivan +1 yıl 😂😂😂 Yorumla
sananelazimsa Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 36% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sarıl uyu ne güzel 0 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı. Tatlı 0 0 Yorumla
senabennnn Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 729 cevap paylaştı. Çok tatlı yağğ 0 0 Yorumla
hayyambukowski Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 333 cevap paylaştı. İkincisi olabilir ;) 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
Aha ha çok tatlı 💙😄
Bende yumuşon ayılarından çaldırmak istiyorum🙄😄
evet şirin
Ayı değil bu resmen pembe panter 😅😂
Yaaa bu çok tatlı!!! 😍😍😍
Keşke benim de böyle bir ayım olsa ya, imrendim şu an. 🥺🥺🥺
Hep mutlu olun. 🌸
Olur bir gün umarım 🌸
Benim de yoktu düne kadar 🤣
Teşekkür ederiz 😌
Artı ver bana Soran kadın
Yatış şekli ve pozisyonu bana çok komik geldi, sahilde çimlere uzanan dayıları anımsattı. 😅
Çok şeker ama, çok beğendim.
Ben yokken beni hatırla diye vermemiştir inşallah😉😆
Öyle demese de illa ki hatırlatacak 😂😂😂
Karşı hediye olarak sende ona bal ya, da armudun iyisinden al Bi ta e😆😆
Bir kadına böyle bir hediye aldıysam muhtemelen büyük bir hata yapmışımdır ya da yapmak üzereyimdir...
Tabi bu senin karakterin olabilir yapı meselesi
eyvallah
işte kızlar ayılardan hoşlanır diyoruz da inandıramıyoruz
Ayı kılığına bürünüp kendisini hediye etmiş sana 😀
Ahaha bence çok tatlı, sarıl uyu işte ne güzel.
Bayağı da büyükmüş güzel bir hediye adıni ne koydun 😃
İlişkide çok saçma bulduğum şeylerden birisii 😅
Mükemmel bir hediye bir insan daha ne ister shshdjdj
Hele şunun duruşuna bak mk kafaya tekmeyi bir atıcan içindeki pamuğu çıkacak
işte kızlar ayılardan hoşlanır diyoruz da inandıramıyoruz
Ayı çok tatlı yaa 🌸😃
Hangi bölüme yazdırdınız onu? Beraber gider gelirsiniz artık ayıcığınızla 😅
Bende sevdiğime harçlıklarimdan birikliyip hediye almayı planlıyordum takı beni bir hafta önce bırakana kadar
hediye almış 1 allah evliliğe yol açsın canım,
Böyle mutlu olup sonraki güne üzmeleri çok itici ilişkiden soğutuyorlar.
Yaaa cookk tatlıı senin yerine bnde mutlu oldum görünce 🥰😍 kızları mutlu etmek bu kadar kolay iste😂
Laaaan sen buna sarılıp uyursunda😂😂
Evet öyle yapacağım 😂
Çok tatlı ya kimse bana ayı almadı ağlayacağım :'(
O da olur inşallah kuzu 🌸
31 olduk bu yaştan sonra anca kendi kendimize alırız. Size çook mutluluklar :)
Adres gönder ya kıyamam
@34Constantine dilenci miyim ben
Ne alaka ya 😂😂😂
Ahahah ihtiyacım olan şey 😂
Çok tatlı keşke biri de bana alsa ah ah
Ayının oturuş sekli hahahahhaah
ahahah çok tatlı yatırmışsın, güle güle kullan
Ya tipe bak ya ayicigin😂😂😂
dev ayıcık31iniz bitmiyor
Hahaha yazik parasi buna mi yetmis
ohaaw ben dustum siz devam edin
onu bana ver 😀😀