Erkek arkadaşımın aldığı hediye?

Erkek arkadaşım uzun zamandır bana bir hediyesi olduğunu söyledi yüzük olduğunu biliyordum 1-2 hafta beni böyle erteledi dün bana yüzük almaya gitti yuzugu aldı bana gösterdi yüzük telefonda çok güzel görünüyordu akşam oldu işte yanına gittim bana yuzugu filan taktı yüzük bana acayip büyük oldu ve yüzüğün üstünde sakızlar vs yapışmıştı eve gittim yüzüğün üstündeki taş düştü ve yüzük benim en sevmediğim renk yeşil ondan sonra işte ben çok mutsuz hissettim beğenmedim çünkü sinirlendim ağladım erkek arkadaşım benim en sevmediğim renkte bir şey alması beni üzdü sabah oldu işte ben yüzüğün fiyatını filan sordum ona yüzük 925 ayar gümüş bir yüzük yani 500 TL 700 TL ya da 1500 TL civarında bir yüzük ki bu yüzükte de yedi 8000 TL verdim dedi arkadaşın arabasını yapmıştı ondan parasını alamadığı için karşılığında bu yuzugu aldığını söyledi ama bana ondan önce bu yüzüğün bana özel yaptırdığını vesaire söyledi ve ben iyice kendimi değersiz hissettim erkek arkadaşımın maddi durumda o kadar kötü değil hatta hiç kötü değil yani yapsa en iyisini yapabilecek bir insan sanırım beni en iyisine layık görmediği için nasıl hissetmem gerekiyor şu anda bilmiyorum
Erkek arkadaşımın aldığı hediye?