Erkek arkadaşımın ailesinin hediyesi?

Merhaba. Erkek arkadaşımla 2 senelik bir ilişkim var. Onun durumu iyi benim de biraz kötü. Aslında kötü değil ama babam pinti olduğu için bana para vermiyor. Bursumla geçinmeye çalışıyorum. Doğum günüm için erkek arkadaşımın ailesi bana eve kolay sokabileceğim bir şey alamadığı için yaklaşık 5 bin tl civarı bir kıyafet markasının hediye kartını erkek arkadaşım aracılığı ile yollayarak hediye ettiler. Açıkçası çok fazla mahçup oldum. Erkek arkadaşım şehir dışında. Ben onun yanına gizlice gitmiştim. Annesi hediye alamamış diye çantama gizlice 2bin tl koymuştu ve ben bunu dönüşte öğrenmiştim. Onda da çok mahçup oldum. Şimdi ise bu hediye çok yüksek meblağ. Erkek arkadaşım 5 bin tl şu an para mı diyor ama ben daha 25tllik üniversite yemekhane yemeğini bile yiyemiyorum. Yani bu konuda bakış açılarımız ve yaşantımız farklı. Açıkcası bu hediye beni çok rahatsız etti. Hem de daha bu seviyede böyle yüksek meblağ hediyenin yanlış olduğunu düşünüyorum. Belki canım diyebilirsiniz ama gerçekten böyle düşünüyorum. Reddetsem ayıp mı olur, nasıl reddedebilirim

Erkek arkadaşımın ailesinin hediyesi?