Sonuçta çiçeği alıyorsunuz ama solup gidiyor falan. Onun yerine kullanışlı bir şey mi almak gerekir?

Sonuçta çiçeği alıyorsunuz ama solup gidiyor falan. Onun yerine kullanışlı bir şey mi almak gerekir?

bana göre çiçek güzel anlamlı bir hediyedir.. bu yaşıma kadar sayısız hediye jest gördüm yaşadım ama içlerinden sadece bir buket çiçek gözümden iki damla yaş akıtmıştı kavga edip küsmüştük elinde bir buket çiçekle karşıma geldi işte o çiçeğin notunda şunlar yazıyordu
“ gözünden akıttığım her bir damla için özür dilerim., seni seviyorum “
ve hâlâ o notu saklarım ve o buketten bir adet mavi gül kurumuş şekilde odamda duruyor hâlâ :)
Hayır çiçek en anlamlı hediyedir bana çiçekle gelsin yeter isterse dağdan toplasın farketmez ki kır çiçeklerini daha çok severim. Işe yarar eşya ne yani sanki annen baban gibi saçma olur baba rölunu ustlenmemeli sevgili yani oyle yapan erkek zaten hep kaybeder ki onu seven bir kadın zaten onu o konuma sokmaz kullanmaz kıyamaz kullanmaya
Ayrıca çiçek soluncada atılmaz ben olsam kuruturum kitaplarimin her sayfasi bir çicek mevsim. mevsim mesela sonbaharda okuduğum kitapda bahar çiçekleri var guzel oluyor sonra o kurutulmuş çiçeklerden bir suru sey yapıyorum cama alıp kolye bile yaptım ama kendim aldım çiçekleri kimseden çiçek de almadım
Cevap
10Cevap
Çiçek önemsiz, düşünce mühim 🖤
Anlamsız değil
Çiçek dalında güzeldir. Bana çikolatadan ya da meyveden yapılmış çiçek alsınlar ajskdjfkfkfkglöglglh
Özel günlerde değil de içinden gelip ara ara alınırsa hoşuma gider benim.. anlamsız olduğunu düşünmüyorum…
Sevdiğim kadına bol bol canlı çiçek alırım. Ama kesme çiçek bana da uygun değil. Kadın sonra çöpe atıyor.
Zarif ve ince bir düşünce bence. Çiçek almak hiç anlamsız değil. Özel hissettirmek ve mutlu etmek için en ideal hediyelerden biri
Çiçek bence çok gereksiz evt düşünmesi yeterli ama çiçek değil başka bir şey olsa daha iyi olur bence kullanabilçeğim bir şey olsa fena olmaz
Gayet anlamli özellikle kırmızı ve beyaz renkli cicekler
Hayır bence çok tatlı ve romantik ama gerçek isterdim yapay değil
Evet ya çok saçma geliyor bana çiçek alacağıma bi yemeğe götürürüm
Aşırı anlamsız ve gereksiz buluyorum illa alınacaksa da saksıda olmasını tercih ederim
saksıda çiçek daha iyi suluyosun büyütüyosun
Bence anlamlı kurusada değer verdiğim bir insandan geldiyse kurusunu da hatıra olarak saklayabilirim.
Alınan hediyenin bir önemi yok bence önemli olan seni düşünerek sana hediye alması.
Bana göre anlamsız değil.
Sizi düşünüyoruz daha ne
Kesinlikle değil, önlemli olan düşünülmesi
Evet anlamsız bir hediye çiçeklere yazık
Bence çok hoş bir hediye
önemli olan çiçek değil ki seni düşünmesj
Gayet güzel bir hediyedir çiçek
Saksıda anlamsız değil. Bakılırsa büyür.
Hayır aksine daha fazla severim
Artık anlamsız oldu evet.
Bence anlamsız değil
Evet modası geçti artik
Yokkk
anlamsız
Bayılırım
Selam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?