Alışveriş & Hediyeler konusunda 378 cevap paylaştı.
Çok sıklıkla gördüğüm bir alet. Alır miyim. Makinenin yaptığı ile benim yaptığım arasında el lezzeti farkı olduğu için almam sanırım.
Her halti makineye çevirirsek ne anlamı kaldı. Anne olmanın, eşine sevdiğin insanlara yaptığımız emek ve sevgiyle harmanlayarak hazırladığımız yemeklerin..
Alırsak içeriz.. inatçı çıktı bu sefer benim ki😅😝 Sen kahve içmek iste yeterki Türk kahvesi içeriz. Şimdilik o latte filan yapıyorum ama oda olacak inşallah 🤣
Yalovadan döneyim dün buraya gelmeden ayak üstü baktık aceleye geldi🤣🤣 ben Bi döneyim de😝😅 O zaman dönünce hem aşure hem kahve sözüm var sana borçlar birikti🤣🤣
Estağfurullah abla ne borcu 🤗 ne zaman istersen şu mübarek İstanbul havasıda biraz serinlemiş olsun 😂 ben İstanbul'un teeee bir ucundayım işkence bu sıcakta evden cıkmak
Et elbet biter bu arkadaş sana daha uzun eşlik eder ama 😃 düşünsene iştesin bir tuşla sana yemeği hazırlıyor eve gelince sıcak yemek hazır yiyorsun 😍 ne güzel hayal kurdum sabah sabah 😍 dur ya öğlen olmuş 😂
Ben onu telefonda yapıyorum zaten. Halis abiyi arıyorum 10 dakıkaya gelıyorum abi hazırla bir şeyler diyorum. Aldıgım cevap baştacısın Gökhan’ım 😂 Gidiyorum kebap , pide hazır 😂😂
Cıks sevmedim bu tip ürünlerin elektronik aksamları çabuk bozulur ısıya dayanıklılığı bir süre sonra pert olur. Fiyat olarak pahalı o paraya 3 boyutlu yazıcı ve programlama seti alıp evde diğer hayatımı kolaylaştıracak şeyleri kodlar kullanırım.