Bir saate en fazla 2000 lira veririm.
Bir kulaklıga 1000 lira verebilirim. Müzik benim için bir yaşam stili.
Bir biraya 20 lira vermiştim içim acıdı.
Boğazda rakı-balık ve mezelere 250 lira vermiştim.
genelde verdiğim para hep max oluyo işin komedisi bu heralde nese yazalım :D
ayakkabı 450 tl
blazer ceket 800 tl
kot pantolon 475 tl
tişört 200 tl
gömlek 200 tl
kemer 150 tl
cüzdan 180 tl
saat 900 tl
gözlük 470 tl
takım elbise 2000 tl
çorap 25 tl
deri ceket 1500 tl
suet palto 2000 tl
trenckot 350 tl
kazak 200 tl
mayo 75 tl
böle işte alışverilerim bundan daha fiyatlı şeylere bakmıyom genel de böleyse doldur sepete :D
araba modifiyem için 16 000 tl verdim tuning
müzik setine 4500 tl verdim set komple
bir mekanda en fazla 980 tl hesap ödedim
bir kadeh viskiye 65 tl verdim lanet olsun alkolde koyuyo adama :D
işte en çok koyan içime cuk diye oturan her ay arkadaş BENZİNE 2000 -2250 TL VERMEK OFFF :d benzin istasyonu olan kız lazım babası bu işi yapan varsa hemen evlenelim :D
yok yaa saate o kadar çok para vermem kanki çok önemli değil saatimde diesel dir diesel marka aşkım ya kot pantolonda hiç bi markayı tanımam tavsiye ederim yani :D zaradada bazı özel seriler geliyo deri ceketlerde az sayıda o zaman almıştım bi tane yok doğru zara kalitelidir ama çok fiyatlı değil 700 -800 de fena ceketler değil yani ama ben resmen çok hoşuma gitmişti üstüme cuk diye oturdu ondan almıştım ceketi kanki :D
rayban 3296 polarize güneş gözlüğü indirimli 305 tl geçen sene normaline 375 tl verdim.philips go gear vibe 4gb mp4 palayer 100 tl senheiser cx 280 kulakiçi kulaklık 96 tl reebok spor ayakkabı indirimli 55 tl .Samsung galaxy mini 2.el 250 tl.güneş gözlüğü ve spor ayakkabıda param olsun hiç bakmam fiyatına çünkü ikiside sağlık için.
ayakkabıda en çok parayı harcarım özellikle sporlarda adidas nike pumaya verdiğim paraya acımam
:D
bu kis cok güzel topuklu bi cizmeye 180 lira verdim 3 kez ancak giydim :S
Cevap
4Cevap
senin kadar açılsam evin yolunu bulamam hadi elektronik eşya bir defa olsun sağlam olsun diye para verilir.kulak sağlığı açısından.iphone4s almayı düşünüyorum ios u incelemek için yanındada 250 tl lik senheiser kulaklık ta listemde var.kulaklık konusunda hem fikirim ama alkolü sevmem.parada vermem.tadı acı bir kere.
güneş gözlüğünde, çantada ve ayakkabıda paraya asla acımam..
ama el kadar kumaş parçalarına dünyanın parasını istediler mi vermem...
e bi de onlara ver tam olsun :)))
ben her yerde 2 liraya tavuk döner yerken bi yerde yemiştim 6,5 liraya kazıkladı yavşak döneri çoktan yediğim için itraz edememiştim o bana çok koydu
aynen madi değeri aolan şeylere fazla apara vermem bende ama bir maç bileti konser biletine akara bursada çook çok fazla verdim önemli olan manevişeyler
Ben de ortalama senın gıbıyım.
bir takıl elbiyse 1400 tl verdiğim biliyorum
nerde bi indirim ucuzluk outlet orda ben
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar