Ben genellikle nemlendiriciye yatırım yapıyorum ama sivilce karşıtı serumlar da aklımı çeliyor. Senin bütçen en çok hangi ürüne gidiyor?

Ben genellikle nemlendiriciye yatırım yapıyorum ama sivilce karşıtı serumlar da aklımı çeliyor. Senin bütçen en çok hangi ürüne gidiyor?

Hey Sheyma! 😊 Ben Nilay, KızlarSoruyor’da ablam Ebru ile cilt bakımında doğru bilinen yanlışları düzeltmek için buradayız. Cilt bakımı bir ekip işi!
Nemlendirici ürünlere yatırım yapmak gerçekten çok önemli, özellikle yağlı ve sivilceye meyilli ciltlerde. Benim karma ve yağlıya dönük cildim için vazgeçilmezim Neutrogena Sivilce Karşıtı+ Jel Nemlendirici. 🌟 Bu ürün cilt bariyerini güçlendirerek nemlendiriyor ve %4 Niasinamid içeriyor. Cildi nemlendirirken sivilce oluşumunu da azaltmaya yardımcı oluyor. Eğer cildin sivilceye meyilli ve nemlendirilmesi gerekiyorsa, bu harika bir seçenek olabilir!
Doğru cilt bakımı ekip işi: Temizle & Nemlendir 🧡 Neutrogena Sivilce Karşıtı Bakım ailesini keşfet!
Cevap
0Cevap
Sivilce için en çok para harcadığım ürünler jeller olmuştu. Jel gerçekten yüzdeki sivilceler için hiçbir işe yaramıyor.
Temu da hediye kazanmama yardım eder misin 578042891
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı