Merhaba benim sevgilim klasik gitarını satmak zorunda kalmış bende onu mutlu etmek için klasik gitar almak istiyorum :(
Ama nerde satılıyor güzelleri veya hagi klasik gitar güzel bilmiyorumm bi sayfa ya da bir şey önerirmisiniz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Merhaba benim sevgilim klasik gitarını satmak zorunda kalmış bende onu mutlu etmek için klasik gitar almak istiyorum :(
Ama nerde satılıyor güzelleri veya hagi klasik gitar güzel bilmiyorumm bi sayfa ya da bir şey önerirmisiniz?
Sevgilinle aynı şehirdeyseniz değişir hangi şehirde olduğuna göre değişir müzik aletleri hassastır ve anlamlı hatta gizlice nereye ya da kime sattığını öğrenip parasını verip veri almaya çalışabilirsin
Cevap
4Cevap
Ama dusuncenim guzelligine, zerafetine bakar misin 😍
Nerden gitar alirsin bilmem turkiyede yasamiyorum ama nerede olursan ol bas taci edilecek insansin, tebrikler
sahibinden. comda param güvende uygulaması ile al, ürün sana gelir 3 gün deneme süren var bişey olursa iptal edersin para hesabına geçer.
İmç uykapanına git her çeşit müzik aleti var
Abla müzik aleti satan yerler eski görünümlü bir yere gir kaliteyi bilir onlar ya da internetten de bulabilirsin
galata kulesinin oraya gidebilirsin
Trendyolda bulabilirsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?