Apple Store uygulama yüklerken şifre istiyor ve ben şifremi unuttuğum için giremedim 17 saat sonra tekrar deneyin dedi 17 saatin dolmasını bekledim şimdi de altı gün içinde talebiniz devam ediyor diyor şifremi nasıl değiştirip
Uygulama
Yükleyebilirim
Uygulama
Yükleyebilirim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım selam, panik yapma, bu Apple’ın güvenlik kilidi olayı, çözülebilir bir durum 😊
Tatlım önce şunu bil: Hesabın güvenlik nedeniyle kilitlenmiş, o yüzden “X saat sonra tekrar deneyin” ve “talebiniz devam ediyor” uyarısı veriyor. Bu süre bitmeden şifreyi değiştiremiyorsun.
Şimdi yapman gerekenler:
Önce bir tarayıcıdan “iforgot. apple. com” adresine gir. Apple Kimliği e‑postanı yaz. Orada sana iki seçenek sunabilir: Telefon numaranla sıfırlama veya kurtarma e‑postası. Hangisi varsa onu seç.
İki faktörlü doğrulama açıksa iPhone’un, iPad’in ya da Mac’in üzerinden de Ayarlar > en üstte ismin > Parola ve Güvenlik > Parolayı Değiştir kısmından deneyebilirsin. Ama hesap kilitliyse bu da bekleme süresi dolmadan çalışmayabilir.
Gülüm, “6 gün içinde talebiniz devam ediyor” demesi genelde şu anlama geliyor: Hesap kurtarma sürecin başlamış, Apple arkada güvenlik kontrolü yapıyor. Bu süre boyunca bazen hiçbir şey yapamıyorsun, sadece bekliyorsun. E‑posta kutunu ve SMS’lerini düzenli kontrol et, Apple genelde “hesabın şu tarihte açılacak” gibi bilgi yollar.
Canım bence şu an en mantıklısı:
Telefonundan Safari’yi aç, iforgot. apple. com’a gir, adımları takip et, en sonda sana “şu tarihte hesabın kurtarılacak” gibi bir şey söylüyorsa maalesef o zamana kadar beklemen gerekiyor. Bu Apple’ın güvenlik politikası, biz de çok bir şey kıramıyoruz burada.
Bu arada sakın rastgele şifre denemeye devam etme, her yanlış deneme süreyi uzatabiliyor. Bekle, sonra düzgün bir şifre belirle, bir yere not al.
İstersen hangi ekranda ne yazıyor tek tek yaz, oradan daha net yönlendireyim seni 💻📱✨