AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
88Cevap
Hayır aksine sevindiriyor çünkü birşeyleri aramak canımi sıkıyor. Bunu ona sorarak kolaylaştırmak güzel oluyor
Yumuşak kibar bir uslupla söylemesinden rahatsızlık duymam kesinlikle ama bunun tam tersi bir üslup takınırsa kendimi huzursuz hissederim.
Haksızsın. Sana yardımcı olamak isteyip istemediğini soruyor. İstemiyorsan, kendim bakacağım demen yeterli.
Bu durumdan rahatsız olmayı bıraktım.. Ben ürünleri inceliyorum zamanınızı boşa harcamanızı istemem deyip gönderiyorum
Hicc sevmiyorum pesimden gezincedr magazayi terk ediyorum
Bu en çok mavi Colins gibi mağazalarda oluyor çok sinir bozucu gerçekten
Bende sadece benmi böyle düşünüyorum diye düşünmüştüm
Alaccağın ürün grubuna göre değişir
Tezgahtarlar genelde elinde kalan malı iteklemeye çalışır
Özellikle bu olay gratiste var bir parfüm bakmaya giriyorum anında başıma 3 tane mor tshirtli kadın geliyor buyrun ne bakmıştınız diye sanane kardeşim belki gizli müşteriyim danışmanlık şirketinden teftiş amaçlı geliyorum sanane yani
Evet çok rahatsız edici.. böyle yapınca direk çıkıyorum.
Evet rahatsız ediyor, bir seferinde cümleyi oyle başlayıp sonra senin bedenin için burada bir şey satmıyoruz demişti 😳
hizlica uzaklaştım ukala!
rahatsiz edici ama onlar da isini yapiyor yani
Bir şeye ihtiyacım olursa haberiniz olur diyorum. Rahatsız olmuyorum.
Geçen biri bana niye geldiniz dedi, şok geçirdim. Yine de aldım ürünü içime atarak...
olmuyorum cevap veriyorum hala başımda dikilmiyorsa sıkıntı yok işini yapıyor sonuçta
almayacaksanız düşünüp gelin diyor lan dur 2 dakka
Rahatsız deneyelim de sonuçta onlarda işini yapıyor
Evet rahatsız oluyorum, ihtiyacım olsa seslenirim. Bunun dışında bir de peşinde dolaşan satış elemanı var, gölge gibi seni takip ediyor ondan daha çok rahatsız oluyorum..
Ayy en sinir olduğum şey terslemekte istemiyorum ama rahatsız oluyorum birinin peşimde dolanmasina
Ben rahatsız oluyorum evet.. Kendim sakin sakin bakmayı tercih ederim.
Hayır rahatsız olmuyorum ama yardımcı olmayacağı bir sey var ise söyleyip gönderiyorum
bos bos bakmaya geldim birader diyorum gidiyor zaten
En iyisi
Ben de çok rahatsız oluyorum nazik bi dille konuşup gönderiyorum
Alıcı değil bakıcıyım diyorum :D sonra aynı ürünü online sipariş ediyorum.
hayır ama başımdan komik olay geçti anlatayım istersen komik
Oluyorum ve ihtiyacım olduğunda asla müsait personel olmuyor
Evet geriliyorum ama onlarda mecbur duruyor, anlıyorum da...
Eskisi gibi pek karşılaşmıyorum. Genelde soru soracak personel göremiyorum :D
Çoğumuz rahatsız oluruz ama olucak bir şey yok çünkü onun işi yardımcı olup ürün satmak
Ben hallediyorum deyip. geciyorum. Kizmaya gerek yok oda işini yapıyor nihayetinde
Çok oyalanmayı sevmediğim için rahatsız etmiyor. İstediğimi söylüyorum yardırmcı oluyor.
Ben bakıyorum kendim teşekkürler derseniz problem çözülmüş olur.
Hayır yardımcı olmaları hoşuma bile gidiyor eğer istemezsem bakıyorum sadece diyorum
Yoo özellikle gaci oldu sinirlenince mu uğraştırıyorum ki yanaşmasinlar Birdaha
Nasıl bir şey aradığımı bile bilmiyorum deyin sizde
Almadan çıkasım geliyor. Hatta bazen almıyorum bile. Bi salın arkadaş!
Keşke yaşadığım şehirde de böyle yapsalar daha esnafını geç mağaza çalışanı bile terbiyesiz ve kavgacı
Teşekkürler bakıyorum sadece der geçerim. Pek rahatsız olmam. Peşimden gelmesi rahatsız eder.
Bazı müşteriler çok dağıtıyor masasaki ürünleri bizzat dokundurtmuyorum müdürler bile gerekirse elinden alın masayı dağıtmasınlar diyor
Iyyyy nefret ediyorum hatta bazen diyenleride duymamazlıktan geliyorum gidiyorlar sonra😂
Sen rahatsız oluyo olabilir misin , o bunu yapmadiginda patronundan azar işitiyor memnun değilsen çık dukkandan
Evet. En sevmediğim şey. Hırsız müamelesi gösterilmesi sinir ediyor insanı. Çıkarken bir müşteri daha kaybettiniz diyorum ama ders olmuyor
Aslında rahatsız olmamak lazım yardımcı olmak için soruyor ama içten içe o soruda bi psikolojik baskı var. Yani alışveriş yapman için zorunluymuşsum gibi bi his veriyorlar bakmaktan ziyade.
aynn aradığımızı bulamasak soruyoz zaten nedir öyle dibimize kadar gelip soruyorlar
Kesinlikle doğru katılıyorum bu yöntem asla doğru değil müşteri kaçırıyorlar bu şekilde
hayır rahatsız olmam..
yeter ki mesafeyi korusun..
Rahatsız oluyorum bide yok teşekkürler diyince izlemeye devam ediyolar
başka zamanda kimse ilgilmiyomu burayla diye çırtlak yaparsınız :)
Keşke öyle olsa şimdi bir markete giriyorsun aradığın leyi bulamadın diyelim personelden yardım istiyorsun sizin sorununuz deyip hadsizlik yapmaya kadar geliyorlar siz düşünün artık
Bende nefret ederim, girdiğim gibi dükkana ışınlanıyorlar yanıma. Gelip tek tek soruyo dede şeylerine bu güzel mi bu güzelmi diye. Bi defol ya. sorum olsa ben gelirim zaten
Evet oluyorum ama onlara kızmıyorum ben de aslında. O yüzden lcw de facto falan candır 🤣
Diğerleride pek sormuyor aslında ama evet haklısın 🙂
Diğerleri?
Koton falan da sormuyor evet
Diğer mağazalar işte eskiden geliyorlardı şimdi onlarda artık sormuyor yani benim yaşadığım şehirde böyle
Ve insan bi rahatsız oluyor peşinde koruma gibi dolaşmaları 🙂
Evet rahatsız edici, hoşuma gitmez.
Kimsenin gitmiyor zaten ama onlarda mecbur yapıyor ne yapsınlar
Evet işleri öyle.
Sen ne iş yapıyorsun merak ettim
Sen haklısında müşterinin etrafında dolaşmamak işten atılma sebebi durum bu
Evet çok rahatsız oluyorum. Ben bir şeyi bulamazsam sorarım zaten, insana kendi başına bir şey yapamayan embesiller gibi davranmasınlar.
Patronlar söylüyor onu prim varsa bazı mağazalarda öyle oluyor
Aynı geçen başıma geldi bn nereye kız oraya arkamdan geliyor du sanki bana bişey yapacak gibi depoya kapatıp 🙁
eğer alacagım bir şey varsa aksine memnun kalıurım ama bakmak için girdiysem biraz gıcık olurum
Giyim mağazalarında fazla rahatsız olmuyorum ama kozmetik mağazalarında içeri girer girmez 3 görevli direkt başıma toplanıyor bu biraz rahatsız edici
Kendim Satış Elemanıyım😂😂genelde böyle yaparak müşterinin asıl amacını belli ediyoruz. almak mı sadece bakmak mı. almıyosan defol gittt😂😂😂
Hayır bilakis hoşuma gidiyor
Ayrıca kızlar yardım edin satış elemanı olan bir kıza sevgilim olması için ne yapabilirim
Hayır yardımcı olursa iyi olur ama kişisel bakım ürünleri ile ilgili ve ya iç giyim ile ilgili bir şey alırsam tşkler ederim derim
Hayır ben özellikle çağırıyorum
Çünkü kolay beğenmeyen biriyim ve farklı bir görüşe ihtiyaç duyarım