Alışveriş & Hediyeler Gittiğiniz alışverişte sizi de mağaza çalışanı sanıyorlar mı? вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 52 Yapay Zekaya Sor Selamlar,Muhakkak denk geliyorum. Sürekli sanırım boydan dolayı şu ürüne uzanabilir misiniz diye talep alıyorum. Ya da yavrum x ürün nerede bulamıyorum gibi söylemler ile karşılaşıyorum :) Gittiğiniz alışverişte sizi de mağaza çalışanı sanıyorlar mı? Cevapla Alışveriş Soruları Ürün Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
BlueCupcake Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Bu hep başıma gelmiştir, yardımcı oluyorum çünkü o işi de yapıyorum. 1 0 Yorumla
BiBusesin Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 936 cevap paylaştı. Evet jsjsjsjMağaza çalışanıymışım gibi tipim var galiba😂Nerdeyse hergün başıma geliyo. Bu mağaza çalışanından başka bi halt olamaz diyorlar heralde😂 3 0 Yorumla
Neveaşıkbiri Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 706 cevap paylaştı. Sansalarda konusamazlar😂 suskun sessiz ilgisiz duruyorum herkese 3 0 Yorumla
FloraBacchus Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Bazen öyle şeyler oluyor 😄Ürünün fiyatını felan soruyorlar, müşteri temsilcisi gelene kadar ürün hakkında bilgi veriyorum sjakaksjs. 1 0 Yorumla
YeahRight Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Ay evet dövesim geliyor öyle sananları, abi hiç mi aklınız yok ayırt edemiyor musunuz.. Harbi insanların zekasızlığı beni delirtecek 3 0 Yorumla
SmellSmoke Takip Et Master Yaş: 34 , eic 90% +1 yıl Bir kere başıma geldi o durum kozmetik reyonunda ürün bakarken bana gelip günlük makyaj yapabilir misiniz demişlerdi 😄 Keyifli günler.. 1 0 Yorumla
Soo-jin Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Aynen ya oluyor bazen. Çalışanmışım gibi cevap veriyorum. 2 0 Yorumla
efulimmm88 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Bana genelde kızım şunun fiyatı kacmış diyen oluyor 😃 2 0 Yorumla
Melekkkkkkbarbie Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 80% +1 yıl Bn daha çok müşteriyi orada çalışan olarak karıştıran kişiyim 🤭 1 0 Yorumla
Mehmet0301 Takip Et Xper 4 Yaş: 39 +1 yıl Çoğu zaman olmasada arada denk geliyor buda benim hoşuma gidiyor tabiki insan gibi soru sorulunca 1 0 Yorumla
çekicibey50 Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 88% +1 yıl Evet geliyor ve yardımcı oluyorum 2 2 Yorumla alpaslanumul +1 yıl Gel yardımcısı ol ozaman bana Yorumla çekicibey50 +1 yıl Tamam Yorumla
xunixx Takip Et Master Yaş: 26 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 986 cevap paylaştı. Denk geldiğim oldu ahahaha 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bu hep başıma gelmiştir, yardımcı oluyorum çünkü o işi de yapıyorum.
Evet jsjsjsj
Mağaza çalışanıymışım gibi tipim var galiba😂
Nerdeyse hergün başıma geliyo. Bu mağaza çalışanından başka bi halt olamaz diyorlar heralde😂
Sansalarda konusamazlar😂 suskun sessiz ilgisiz duruyorum herkese
Bazen öyle şeyler oluyor 😄
Ürünün fiyatını felan soruyorlar, müşteri temsilcisi gelene kadar ürün hakkında bilgi veriyorum sjakaksjs.
Ay evet dövesim geliyor öyle sananları, abi hiç mi aklınız yok ayırt edemiyor musunuz.. Harbi insanların zekasızlığı beni delirtecek
Bir kere başıma geldi o durum kozmetik reyonunda ürün bakarken bana gelip günlük makyaj yapabilir misiniz demişlerdi 😄 Keyifli günler..
Aynen ya oluyor bazen. Çalışanmışım gibi cevap veriyorum.
Bana genelde kızım şunun fiyatı kacmış diyen oluyor 😃
Bn daha çok müşteriyi orada çalışan olarak karıştıran kişiyim 🤭
Çoğu zaman olmasada arada denk geliyor buda benim hoşuma gidiyor tabiki insan gibi soru sorulunca
Evet geliyor ve yardımcı oluyorum
Gel yardımcısı ol ozaman bana
Tamam
Bazen başıma geliyor.
Hayır sanmıyorlar açık giyindigim için
Evet bazen sanabiliyorlar
Hiç sanmıyorlar
Denk geldiğim oldu ahahaha
Evet 😂😂
Hiç olmadı
Sanmıyorlar
bir defa geldi başıma..