Eder
Etmez
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Mağazaların en sevmediğim yanıdır. Bir görevli içeriye girdiğim gibi yanıma gelir ve peşime takılır. Bazen gelmeden yardıma ihtiyacım olup olmadığını sorarlar ve reddederim. Bu tip çalışanlar gerçekten hoşuma gidiyor. Aslında peşimize takılmalarının onların seçimi olmadığını da biliyorum. Bazen sadece dolanmak için girdiğim mağazada peşimde birisi dolaştığı zaman rahat bir şekilde ürünleri inceleyemiyorum. Açıkçası beni çok rahatsız ediyor.
Zincir mağazada çalışıyorduk. Bizimle çalışan yakın olduğum bir kız tek başına 1 reyonla ilgileniyordu (müşteri az diye). Şey demişti "Bilerek peşlerinde dolaşıyorum, etrafı dağılmasınlar ve hızlıca alıp gitsinler" diye demişti. Tabi ben şok oldum kfkf Ben ise bazen artık canıma tak ediyordu. Reyonum çok kalabalık oluyordu (birden fazla kız idare ediyorduk) Müşteri yardım isteyince bir soluklanma oluyordu diye. Çünkü topladığım yer hafta sonu 5 dakika sonra gene dağılıyordu. Bir kişiyle o an ilgilenmek nimetti resmen
Evet, ediyor. Sanki hırsızlık yapacakmışım gibi hissediyorum. Bir şeyi merak ediyorsam ya da istiyorsam sorarım zaten. Ne diye peşimde dolaşıyorsun?
Aynen ya değil mi. Bencede bu çok sinir bozucu bir durum zaten bir ihtiyacım ya da soracak bir şey olursa çağırır sorarım. Sürekli geziyorsa eğer bir müddet sonra rahatsız olurdum bu durumdan
Evet çok rahatsız oluyorum gerçekten, çıkıyorum hemen o mağazadan, hayır kenarda bekle yani, yardıma ihtiyacım olursa ben gelir söylerim niye başımda geziyorsun, çok rahatsız edici
Aynen ya benimde sinirimi bozuyor kenarda bekle zaten soracak veya yardım isteyecek gibi bir durumum olursa çağırırım. Sürekli gezenlere deli oluyorum. Sanki hırsızlık yapacağız gibi geziyorlar.
Cevap
36Cevap
Evet direk rahatsız eder beni yani ben zaten kendim bakıyorum geziyorum beğendiğim olursa alırım iki saat başıma dikilince rahatsız olup çıkıyorum ben :D
Hayır direkt aradığım bir şey varsa söylüyorum bulamayıp hemen başka müşteriyle ilgileniyor gibi yapıp kaçıyorlar zaten 😂
evet eder
bi taraftan iyi bir durum bir taraftan ise çok can sıkıcı bir durum
iyi tarafı gördüğüm ürün hakkında hemen bilgi alabilmem
kötü rahatsız edici tarafı ise almam gereken ürün hakkında önceden bilgilenirim bulurum alırım ve çıkarım dolayısıyla mağaza görevlisine ihtiyacım olmaz
ama şöyle de düşünmek gerek
onun da işi bu ona verilen görev bu takip edeceksin demişler o da takip ediyor
yapacak bir şey yok
LCW, koton gibi yerlerde sorun olmuyorda.. Boyle butik magazalr olur ya oralarda gıcık kaparım sureklı etrafımda olursa.. Rahat hıssetmek onemlı
Senı hiç normal sorularda gorus yaparken goremıyorum.. Vaktınmı yok yoksa kasıtlımı cevaplamıyon
Vaktim yok ondan
Ay o ne öyle ya yapışıp kaliyorlar hayir dememe ragmen bir kaç kişi daha çikiyor giyinme kabine bile gelmeleri kaldi kiz
Aynen ya. Aslında tamam ilgilenmesi gayet normal ve güzel bir durum tamam ama sürekli her gittiğim reyonu peşimden geliyor ise bu durum şahsen beni bir müddet sonra sıkar ve bunaltır
Ediyor ve trip atarcasına çıkıp gidiyorum mağazadan anlayan anlıyordur bekçi gibi peşimde dolanıyor bişey sorcak olursa hiç bir görevliyi o mağazada bulamazsın bişeylere bakmak istesen hepsi başında dikelir hırsız muamelesi yiyoruz resmen
Etmiyor hatta hoşuma gidiyor, yardım almak güzel✌🏻
Yani tabi yardım almak istemek güzel tabi ama sürekli geziyorsa şahsen bir müddet sonra insan rahatsız olur şahsen ben rahatsız olurum çünkü çocuk değilim çocuğun peşine gezer gibi gezmeleri sinir ederdi beni
Tabi ki oda sizin görüşünüz saygı duyarım✌🏻
Rahatsız edici ne öyle rahat bıraksınlar
Öyle olduğunda direk o mağazadan çıkarım
Aynen öyle bir durum olunca bende hemen o mağazayı terkederim rahat rahat özgür bir şekilde gezmek isterim şahsen ben. Sürekli olarak geziyor ise bu durum beni bir müddet sonra sıkar.
Soru sormam gerektiğinde bulamıyorum sonra kimseyi.
Aynen soru sormaya gelince bir tane insan olmuyor. Ama peşimizden gezmeye gelince geziyorlar. Ben çok rahatsız oluyorum ya belki ben uzun uzun gezip bakacağım çocuk gibi gezmeleri sinir ediyor bazen.
Evet eder tabi bir git kardeşim işine lazım olunca zaten seslenirim
Aynen değil mi ya. Zaten soracağım bir durum olursa çağırır sorarım sürekli çocuğun peşinde gezer gibi gezmesi beni sinir eder. O yüzden ben bu durumdan biraz olsun rahatsız olurum.
Aradığım bir şey varsa ve kısıtlı vaktim de varsa sorun olmuyor fakat diğer türlü inanılmaz rahatsız edici bir durum. Ne rahat rahat seçebiliyorsunuz ne de deneyebiliyorsunuz. Sinir bozucu :(
tipine göre değişir, bazen soyunma kabinin önünde duruyorlar fena oluyorum alşkdad
Soyunma kabininde ne işleri var onu anlamıyorum. Olmadı gelip birlikte giyinsinler. Tamam bu onların işi onların görevi yardımcı olmak ama bence bu kadarı fazla diye düşünüyorum benn
Demek sende onların ilgisini çekmişsin yardımcı olmak istemiş, ben kabindeyken denediğim ürünü perdeye astığımda bana uzatabilrsiniz demişti, açıkçası hoşuma da gitmişti
Etmez.
Hem muhabbet ederim.
Hem de ürünlere bakarım.
Hemde
Yeni gelen ve en iyi modelleri bana göstermesini isterim.
Asla etmez hatta onu gıcık etmek için sanki bir şeyler saklarmış gibi davranırım çıkışta beni durdurunca onu madara ederim
Kimi mağazalarda başıma gelen bi şey , ne aramıştınız deyip yardımcı olayım diyorlar ama görmemezlikten geliyorum
Bu olay çok abartı bir şey bakıyorum öyle diyince gidiyorlar zaten onlar da cok memnun değil bu durumdan
Ona inat almam bekler suratına bakarım o da bana baksın bakışalım illaki pes edecek
Evet deli olurum genelde "ben bakıyorum" derim gitmesi için debelenirim anlamıyorum da ztn neden avına kitlenmiş balina gibi peşimde gezdiğini ∝
Sondaki işaret jfkf
@ikizterazi bnjbbjv dedim biraz değişek hep aynı şey az bişi darlandum bunaldum
Evet, aşırı rahatsız hissediyorum. Onlarında görevi bir şey de diyemiyorsun.
Evet. İnsan rahat rahat gezemiyor. sürekli birinin takip etmesi rahatsız edici
Umurumda olmaz. Bi keresinde güvenlik görevlisi takıldı peşime :P Çok eğlenceliydi. dfhgfhdfh
Girmemle çıkmam bir olur. Zaten ona ihtiyacım varsa seslenirim gelir
rahat rahat fiyatlara ve elbiselere bakamam ve her dakika yeni bir ürün gösterir kötü diyemem
Eder, sal beni rahatça gezeyim ben seni bulurum zaten. 😂
Aksine benim işimi kolaylaştırdığı için hoşuma gidiyor
Disiplinli olarak işlerini yapıyorlar, ama bazen gereksiz de olabilir..
Ya kuyruk gibiler rahat rahat alışveriş yapamıyorum.
Evet, rahatsız eder ne alacağımı unutuyorum ve bazen sinir oluyorum.
Belki almayacağım bir sal beni baskı oluyor uzerimde
Evet çok rahatsız oluyorum genellikle bakınıyorum diyorum gidiyorlar...
Ben genelde online alışveriş yaparım, o yüzden peşimden gelemiyorlar :D
Satış danışmanı olmamalı mümkünse müşteri istediği gibi gezmeli peşimde yaver gibi dolaşmamalı.
etmez onlarla beraber alışveris yapmak mutluluk veriyor bana uygun ve saygılı bir şekilde hitap ediyorlar
Öyle bir şey neden bizim şehrimizin mağazalarında olmaz resmen yokmuş gibi davranır o p*ştlar.😂😂😂
Evet rahatsız eder alacaklı biriymiş gibi peşimde dolaşması beni rahatsız eder ve kibarca onu uyarırım
elbette ediyor çok sinir bozucu tipleri var işleri beni takip etmek değilki onların
hayır benim için sıkıntı değil beraber güzelce kıyafetlerimize bakıyoruz o bana destekçi oluyorlar
Çok rahatsız olurum genelde bakmak için gider beğendiysem alırım ama mağaza görevlileri istediğiniz bir şey var mı şu da var bunu da önerebilirim diye kuyruk oluyorlar
Avm sinir oluyorum güvenlikler rahatsız eder gibi takip ediyorlar
Tamam onların işi bu ama beni çok rahatsız ediyor ya.
Baya rahatsız eder. Bi zahmet takip etmesin
Evet bende eder. Yani zaten soracak birşeyim olursa çağırır sorarım çocuk gibi peşimde gezmesi şahsen beni sinir ederdi. İnsan rahat rahat bile gelemiyor sürekli yanından biri varken falan
Sürekli sıkıştırıp ne aradınız diye sorması hoş değil. Yardımcı olacağı bir şey olunca zaten bakar mısınız diye çağırıyorsun.
Evet hemde çok hayır niye peşimde geziyorsun bekle kasada ben senden yardım isterim ztn sinir oluyorum
Sinir oluyorum gelme ya gelme ne peşimde dolanıyorsun. Ben bir şey istersem söylerim zaten.
Sinir oluyorum gelme ya gelme ne peşimde dolanıyorsun. Ben bir şey istersem söylerim zaten.
tabikide evet bana saçma saçma kıyafetler gösteriyorlar istedigime bakamıyorum istedigim gibi
Eder tabikide o ne ne hırsız kovalar gibi ayıp denen bir şey var
Pek umrumda olmaz.
Evet ya rahat bakamıyorum.
En sevmediğim şey, hatta bazen uyarırım
En sevmediğim şey
Sanki çalacağım, kuyruk gibi.
Kuyruk gibi dolanırsa eder illaki
En nefret ettiğim şey
Evet rahatsız eder
Ediyor ve hemen o mağzayı terk ediyorum
Ne gerek var belki sadece bakacam
Evet, bu beni fazlasıyla rahatsız eder.