Ne darlıycam. Ben onlara doğum günlerinde hep pahalı güzel hediyeler aldım. Sonra aramız bozuldu sorunda onlardaydı. Hak geçmesin diye almış oldular. Istmeye istemeye güzel hediye alabiilirler mi uyduruktan almak için işte
Aksine severim ancak ben hediye alirken karsimdaki insanin zevkine gore alirim ancak bazen kisi kendi zevkine gore aliyor. Icime sinmeyen seyi de kullanamiyorum.
Karakter olarak zamansız ve sade olan şeyleri severim. Siradanlikla alakalı değil. Ben biraz hassasım bu konuda. Annem bile bana hediye almak yerine para verir. Sen beğen der.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Genelde arkadaşlarım bana istediğim şeyleri aldığı için değiştirmeye de ihtiyaç duymuyorum
Olmadı
Görev gibi düşünüp bana hediye arkadaşlarım olmuştur. Cok basit bi hediyeydi. Degistirdim ve değiştireceğimi de söylemiştim. Iyi yapmışım 😄
Ne kadar darladıysan artık ahah şdlkfg
Ne darlıycam. Ben onlara doğum günlerinde hep pahalı güzel hediyeler aldım. Sonra aramız bozuldu sorunda onlardaydı. Hak geçmesin diye almış oldular. Istmeye istemeye güzel hediye alabiilirler mi uyduruktan almak için işte
Şaka yaptım ya. Aranızdakini bilemiyorum ama pek iyi bir şey yapmamışlar. İnsan düzgün bir şey alır. Hak, yaşanmışlıklar denen bir şey var.
Aynen
Yok en fazla kıyafetse büyük gelmiştir aynısının küçüğünü almışımdır. Diğer türlü değiştirmedim hiç, değiştirmem de.
Değiş değiş ya. Beğendiğini al xD
Yo yooğ olsun öyle böyle kullanırız ya djfj
Jöle alayım da sana gör ssdşfkds
Shdjdj
Onu değiştiririm işte djfj
Ya da şalımın üstünden sürerim ya napiim djdjdk
Dee öhh sende. Abartma şldskfg
Ahshdj
Jöle alırken abartılmıyor, ben kullanınca mı abattı? Djdjf
Değişmem dedin diye jöle dedik ya şiodfklg. Hem nesi varmış jölenin hıhh. Mis kokuluu ne güsel şlsdfkg
Yav azıcık düşünür insan bu kız ne kullanır diye, kalkıp jöle alıncaksa hiç alınmasın bi zahmet fjdjf
Jöleleresahipçıkalım da de tam olsun djdjd
Yok ben vax kullanmayı seviyorum. Sana da alıcam. Senin saçlar daha uzun, havaya dikersin idlfkgh
Shdjdjd
Heeeğ gezeriz kertenkele gibi dhdjd
Sen de bana al bir şeyler. O kadar jöle dedik vax dedik :(
Tamam ben de sana düzleştirici alcam, düzleştirdikten sonra dikersin saçlarını daha dikensi bi görüntü olur djdj
Uuu sevdimm bunu ama hala saç savaşında geride hissediyorumm :'(.
Yav hissetme hissetme niye öyle hissediyon? Djdj
Tamam üstüne boya da hediye ederim, boyarsın ayrı ayrı bence gayet tatmin edici djfjf
Ne gönlü bol bir insan kişisiii ayy. Renk renk al tamam mı :')
Taam söz djdjd
Çok defa. Degisim karti konulmayan hediyeleri de kullanmayacaksam ihtiyaç sahibi birine hediye ediyorum.
Hediye sevmiyorsun yani?
Aksine severim ancak ben hediye alirken karsimdaki insanin zevkine gore alirim ancak bazen kisi kendi zevkine gore aliyor. Icime sinmeyen seyi de kullanamiyorum.
Sıradan şeyler geliyor galiba. Zevk sahibi kişiler denk gelmeli sana xD
Karakter olarak zamansız ve sade olan şeyleri severim. Siradanlikla alakalı değil. Ben biraz hassasım bu konuda. Annem bile bana hediye almak yerine para verir. Sen beğen der.
Dediğin şeyin hazzı farklı ama. Zamanı gelen şeylerin hissiyatıyla bir tutamazsın. Tercihss <3
Yok genelde hep sevdiğim hediyeler alınmıştır değişme gereği duymadım hiç
Ne güzel. Bize de aldım bitti gibi yapılmasa güzel olcak ühü.
Ühüüüüü
Dalga geçme pslk hıh
Hadi ağlayalım sana niye aldım bittim yapmışlar sjsjsj
Çünkü değerim yok, benim kaderimm bu kaderimmmm şdlfkg
Yaw deme öyle yaaa değerlisin kiii💎💎💎 al sana elmas
Rihannanın şarkısı geldi aklıma thx
Shine bright like a diamond💎
Ben de yazıcaktım da kaldırıyorlar sonram. Yazık oluyor
Bişi olmaz ben yazdım sjsjs
Feda mı ettin kendini bana ağlarımm
Eveğğğttt feda ettim
Ben düşmem böyle yalnız. Daha fazla çabalaman lazım şldfkg
Napım işte feda ettim kendimi daha napayım
Orasını görürsün zamanlaa heh
Heheheh
Alınan bir ayakkabı olmayınca mağazaya gidip değişmiştim alan kişiye de söyledim.
Genelde kıyafet oluyor beden farklılığı nedeniyle
Evet bu benim de aklıma geldi ama bu pek ihanet olmuyor şdlfkg. Bana daha can alıcılar lazımm
Bedeni uyduğu sürece değiştirmem. Özellikle de o kişinin yanına giderken falan giyerim.
Bi defa yapmistim ahaha
Hiç olmadı ya.
Neden acabaaaa?
Beğenmediğim hediye olmuştu bak ama yine de bunu düşünmedim hiç. 😂
Nedenmiş? 😂😂
Yok aynı şakayı 4 defa yapmak olmaz. Anladın sen öhö
Çöpe attığım da oldu
Peluş ayıcık geldi gözümee :')
Yok ucuz tişört pazar malı
Hee benim aklım üzüldüğün için çöpe attın alınan şeyi sandım. Ahh romantikliğimm
Yok ya cok ucuz dandikti almak için alınmıştı resmen
Ben de atardım sanırım öyle bir şey hissetsem.
Olmadı
Olmadı
Hayir
Olmadı
Hayır olmadı
Oldu