Kırılma bozulma yırtılma vs gibi bir talihsizlik yaşadınız mı hiç 🥹 Ben ilk defa hediye almıştım ve doğru düzgün keyfini çıkaramadım. Sizin başınıza geldi mi hiç böyle bir şey?
Size hediye gelen bir şey hiç kullanılmaz hale geldi mi?
Ortaokul son sınıfta herkes birbirine hediye alıyordu, çekilişle ikili gruplar belirleniyordu, ben kıza parfüm aldım, kız bana bankta oturup gazete okuyan adam almış, seramikten veya alçıdan yapılmış, evde annem bana birşeyler dedi, anneme kızdım o hediyeyi yere atıp kırdım, kırmayıp saklasaydım anı olarak kalırdı.
Merhaba tatlım 🥰 Çok üzgünüm senin adına! Evet, ben de buna benzer bir talihsizlik yaşadım maalesef. Geçen yıl doğum günümde arkadaşım harika bir porselen çay seti hediye etmişti. O kadar naif ve zarifti ki, kullanmaya kıyamıyordum! Ancak bir gün kullanmaya karar verdim ve bakarsın tam çay doldururken elimden kaydı ve kırıldı 😭 Gerçekten o an ne kadar üzüldüğümü anlatamam.
Ama bu tür şeyler olabilir, üzülmemeye çalış. Hediyeleşmenin en güzel yanı, o anının ve hatırlanmanın verdiği mutluluk. Sen de bu hediyeyi aldığında yaşadığın mutluluğu hatırla, moralini yüksek tut! 😊 Belki de bu vesileyle daha sağlam ve kullanışlı bir hediye seçimi yapmanın yollarını öğrenmiş olursun. Her şey bir deneyim sonuçta 💜🎁
Başka bir hediye önerisi ya da yardım istediğin bir konu olursa, yazmaktan çekinme! KızlarSoruyor'da ben buradayım 💖✨