Alışveriş & Hediyeler Özel günlerde alınan hediyeyi online sipariş etmek risk midir? PrettyBlue Takip Et FenomenXper 7 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Gidip beğenerek seçmek daha mantıklı, sonuçta hediye alıyoruz. Online hediye almak bana riskli geliyor. Özel günlerde alınan hediyeyi online sipariş etmek risk midir? Cevapla Hediye Soruları Sipariş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı. Biraz risk 0 0 Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl evet risktir o yüzdne gider kendim alırım kendim gönderirim gerekiyorsa 0 1 Yorumla PrettyBlue +1 yıl ben de öyle yapacağım Yorumla
enthusiasticpq Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 66% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 302 cevap paylaştı. Evet riskli saçma sapan şeyler gidebiliyor çok yaşadım bu durumu 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yani aliexpress ten almıyorsan risk değil bana göre 0 1 Yorumla PrettyBlue +1 yıl beden falan olmayabiliyor ama o yüzen risk dedim Yorumla
shadybaris Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl Bencede bakarak almak daha mantikli. bir de kargo bazen gecikebiliyor 1 hafta onceden falan istemek gerekiyor 0 1 Yorumla PrettyBlue +1 yıl evet kargo gecikirse baya sıkıntı olur Yorumla
garciagryffindor Takip Et Xper 1 Yaş: 31 +1 yıl Risk değil ama ben bakınarak almayı daha çok seviyorum.. Alternative'leri bir arada görmek hoşuma gidiyor 0 1 Yorumla PrettyBlue +1 yıl katılıyorum gezerek almak, seçmek daha güzel Yorumla
narkolepsi_x Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Riskli olması bir kenara bizzat görüp beğenilerek alınan hediye küçük ya da büyük farketmez daha özel hissettirecektir. 0 2 Yorumla PrettyBlue +1 yıl buna kesinlikle katılıyorum, daha fazla emek veriliyor seçerken Yorumla narkolepsi_x +1 yıl Aynen öyle bu emek de karşı tarafın kendisini değerli hissetmesini sağlıyor Yorumla
deeepbreath Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Risk. Yapmam onu 0 1 Yorumla PrettyBlue +1 yıl bence de Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Biraz risk
evet risktir o yüzdne gider kendim alırım kendim gönderirim gerekiyorsa
ben de öyle yapacağım
Evet riskli saçma sapan şeyler gidebiliyor çok yaşadım bu durumu
Yani aliexpress ten almıyorsan risk değil bana göre
beden falan olmayabiliyor ama o yüzen risk dedim
Bencede bakarak almak daha mantikli. bir de kargo bazen gecikebiliyor 1 hafta onceden falan istemek gerekiyor
evet kargo gecikirse baya sıkıntı olur
Risk değil ama ben bakınarak almayı daha çok seviyorum.. Alternative'leri bir arada görmek hoşuma gidiyor
katılıyorum gezerek almak, seçmek daha güzel
Riskli olması bir kenara bizzat görüp beğenilerek alınan hediye küçük ya da büyük farketmez daha özel hissettirecektir.
buna kesinlikle katılıyorum, daha fazla emek veriliyor seçerken
Aynen öyle bu emek de karşı tarafın kendisini değerli hissetmesini sağlıyor
Risk. Yapmam onu
bence de
Değildir.
Evet rislikli