Zorunluluktur
İsteğe bağlıdır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Özel günlerde hediye almak genellikle bir zorunluluk değildir, ancak isteğe bağlı bir davranıştır. Özel günler, doğum günleri, yıl dönümleri, sevgililer günü, anneler günü gibi özel anlamları olan günlerdir. Bu günlerde hediyeler, sevdiklerimize ilgi ve sevgimizi göstermek, onları mutlu etmek ve özel hissettirmek için bir yol olarak kullanılır. Hediye almak, karşı tarafa düşünceli olduğunuzu, onu önemsediğinizi ve onunla olan ilişkinize değer verdiğinizi göstermek için bir fırsattır. Ancak herkesin beklentileri ve değerleri farklıdır. Kimi insanlar için özel günlerde hediye almak önemlidir ve bu bir gelenektir. Bazıları ise daha az önem verir ve bu tür jestlerin yerine diğer türlerde zaman ve ilgi harcamaktan daha çok hoşlanabilir.
Adettendir, beklentidir. Hele ki alınacak kişi kadınsa çoğunlukla zorunluluk hissi yaratır. Biliyorsunuz kadınların başa kakma adında ata sporu var. :D sdgsgdfsgfd
Zorunluluk değildir hediye içinden geldiği için alınır zaten zorla alınan hediyenin de hiç bir kıymeti olmaz ama benim fikrimi sorarsan hediye ne zaman içinden geliyorsa özel gün beklemeden alındığında anlam kazanıyor kardeşlerimizle öyle yaparız mesela bir yerde bir şey görürüz hoşumuza gider ve alırız bunun için özel bir günü beklemeyiz dün ben ablsma cam kase aldım mesela bende görmüştü daha önce hoşuna gitmişti dün onada aldım
İsteğe bağlıdır.
Kişinin içinden geliyorsa alır, içinden gelmiyorsa almaz. Zorunluluk ile yapılan hiç bir şeyin değeri ve kıymeti olmaz bu hayatta...
Aynen bencede zorunluluk iken alınan şeyler zaten hediye yerine geçmez ki. Yani hediye almak İçten gelen bir şey. Eğer içinden gelmiyorsa hediye almak almasın bence zorla alınmaz çünkü.
Cevap
4Cevap
Zorunlu hisseden hediye almasın! Insanın içinden gelmeli
Aynen bencede almasın. İçinden geliyorsa alsın hediye zaten İçten gelen bir şey. Eğer bunu bir zorunluluk olarak görüyorsa zaten almasın o zaman bence bir anlamı falan kalmıyor diye düşünüyorum.
Aynen öyle. Yapımcılığı hiç sevmem
Zorunlu değil tabii ki sevdiğin kişiyle berabersen o yeter
Aynen bencede zorunlu değil. Ama bunu zorunlu olarak gören insan çok fazla ne yazık ki. Yani bir insanı seviyorsan bile onu mutlu etmek için iki çift söz bile yeter aslında. Yüksek şeylere hiç gerek yok.
Zaten bir insan karşısındakine sevdiğini hissettiriyorsa sevilen kişi başka bir şey istemez ama sürekli bir şeyler istiyorsa ortada sevgi yoktur
Hepi topu iki özel gün var zaten doğum günüyle yıl dönümü, çam sakızı çoban armağanı bir şeyler ayarlanır elimize yapışmaz ki.
Buna zorunluluk olarak bakılmamalı , seviyorsan alacaksın.
İsteye bağlı
Aynen bencede isteğe bağlı bir durum. Yani kendi içinden geliyorsa alsın ben istedikten sonra artık o hediyenin bir anlamı falan kalmıyor. Zorunluluk haline getiriyorsa bunu hiç almasın o zaman daha iyi.
İsteğe Bağlı
İsteğe bağlı olmalı
İsteğe bagli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?