Hediye, hediye edilen kişiye kurban olsunda bu paralar biraz abartı sanki bee :) Neyse canı sağolsundu ama hediye almak artık lüks oldu diyebilir miyiz?
Maalesef hediye almak lüks olmaya doğru ilerliyor Neredeyse her ay sevdiklerimden birilerinin doğum günü var ve her ay birine hediye almak durumumu zorluyor. 200₺ den asagi bir şey alamıyorsun. Her ay her ay almakta beni artik bıktırdı. Birde öğrenciyim haliyle çalışmıyor gelir elde etmiyorum öğrenci halimle her ay hediye almakta lüks oluyor.
Güzel hediye. Bende isterim ama zorlamamak lazım tabi. Hediye sevgiyi artırır. Muhabbeti doğurur. Maddi durumuna göre kişi hediyeyi seçer alır. Sana ucuz gelen başkasına pahalı, sana pahalı gelen başkasına ucuz gelebilir sonuçta.
Ya dalga geçme abi ya hahahahah 😂😂😂😂😂😂 ama çok güzel hem sen çöpe atamanki çöpe atarsan 1 ay hastalanın hersinden tıpkı babamin bana 500 euroyu verip 1 gün hastalandigi gibi 😂😂😂😂😂😂
Yalnız Pandora şahane bana hediye edebilirsiniz beğenmezse dosjwldnspwkslskw Ayrıca hediye almak lüks değildir Anı olarak saklanabilir şeylerdir hediyeler Manevi özelliği olduğu için gücümüz yettiği kadarıyla hediye alıp vermek insanı mutlu eder
Maalesef lüks oldu geçen öğrenci olan sevgilim için mont hediye aldım ihtiyacı var diye 800₺ gitti 1 ay kendimden kısacağım maalesef ( hem çalışıp hem okuyor ve ailesinede destekte bulunuyor) o yüzden böyle bir fedakarlık yaptım
Alışveriş & Hediyeler konusunda 463 cevap paylaştı.
Şahsen lüks bir hediye almasını istemezdim ufak şeylerle mutlu olmasını bilen biriyim illaki bir şey almak istiyorsa gelirken nescafe üçü birarada alsin mesela bu beni çok mutlu eder 🤗
gorseldeki asiri guzel bir hediye ama bu kadar pahalisina gerek yok bence. trendyolda daha guzelleri 80-90 lira. fiyatindan cok dusunulmus ve zevkime uydurulmus olmasi onemli benim icin
Sevdiğin değer verdiğin insana hediye almak göze gelmemeli bence eğer düşündürüyorsa alınmasa daha iiyii yani.. Gönüllülük esas oldugu için bence lüks değil..
Hediye aldığın kişi değerliyse lüks olması zaten değer. Herkese hediye zaten alınmaz alınıyorsa eğer herkese değer veriliyordu ve bir özelliği kalmıyordur.
Alışveriş & Hediyeler konusunda 378 cevap paylaştı.
Evet ya en ufak tişört bile alacaksan olsan iki kere düşünmen gerekiyor. Kuzenimin doğum günü geçti 3 hafta ona hediye baktım. Allah herkese sabır ve çalışma gücü versin.
Evet biraz lüks oldu artık ama senede 1 2 kez alındığı için bence önemli değil sigara kullanırken verilen paraları göz önünde bulundurursak biri hiç yere giderken biri gerçekten kıymet verdiğin senin için değerli olan birine harcıyorsun