Arkadaşım aldığım her şeyin parasını ödemek istiyor. Beni fakir falan mi sanıyor yoksa kendini yüksek göstermek mi istiyor?

Markette çalışıyorum kasiyeriz. Molaya çıkarken ne alırsam ben ödeyim diyor. Kaç defa yaptı bunu. Sürekli birşeyleri zorla vermeye çalışıyor. Ben diyette olduğum için fazla abur cubur vs yemiyorum. Çok kilolu değilim 5 kilo falan vermek istiyorum sadece. Kahve meyve kuruyemiş flan yiyorum. Bazen evden götürüyorum bazen işyerinde çıkan yemekten yiyorum. Yani hazır gıda tüketmemeye çalışıyorum. Meyve ve kuruyemisimide evden götürüyorum. Bazen oradan alırım. Zaten çoğu zaman kahvaltımı yapıp evden çıkarım. Geçen gün yine molaya çıkacaktım kahve ve süt aldım. Kasadan geçerken bekliyormuş orada. Temassız ödeme dedim arkadaşım okuttu kartını. Sonra anlamadım neden böyle yaptığını. Bugün de molaya çıkarken çilek aldım onun kasasından geçtim. Karttan çektim fisini aldm. Kart Slibini almamıştım. Eve geldiğimde kredi kartı ödemelerime baktım ve aldığım her şey yazıyor fakat çilek yok. 5 TL falandı ama 5 TL çekilmemiş. Neden yapıyor böyle anlamıyorum sizce ne olabilir. Yani bakımlı da bir kızim. kendimi övmek için söylemiyorum. Kıyafetlerim falan gayet düzgün ayakkabılarım marka. Temiz giyiniyorum. Kibar bir insan olduğumu söyler herkes. Başlarda garip gelmiyordu fakat sürekli olunca tuhafıma gitmeye başladı. O bana alınca ben de ona almıştım sonuçta arkadasiz. Ama o ben aldım diye mi alıyorsun diyor. Alakası yok o bana bir şey ısmarlarsa ben de ona ısmarlamak istiyorum. Yani kendimi kötü hissediyorum. Fakat bu duruma bir anlam veremiyorum. Bir de kendisi birazcık övüngeç her yaptığını anlatıyor ben sormadığım halde Yok onu aldım yok bunu aldım. Bende saf değilim herhalde ki. Ondan da daha iyi giyindiğimi düşünüyorum. Bunu kendimi övmek için söylemiyorum benim fikrim bu şekilde.
Güncellemeler
+1 yıl
Her aldığı şeyin fiyatını söyler sanki soruyormusum gibi.
Arkadaşım aldığım her şeyin parasını ödemek istiyor. Beni fakir falan mi sanıyor yoksa kendini yüksek göstermek mi istiyor?