+1 yılHayır ekmek su dışında bir şey almam. Çoğu ürüne kafalarına göre fiyat biçiyorlar
Mesela geçende iplik almak istedim. Açılmamış haline 5 tl dedi iyi tamam bir tane de açılmış kullanılmış ve dibi gözüken iplik var bu ne kadar dedim o da 5 tl dedi. Şimdi mecburum yaa almaya çünkü renk uyumu lazım. Ama almadım10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılDestek için alışveriş yapacak bir konumda değilim. Okadarlık bir bütçem yok. Ben nerden uygun birsey bulursam ordan alışveriş yaparım. Ya da o gün acelem varsa en yakın yerden alırım. Bu devirde kimsenin kimseyi düşünecek hali yok. Parayı alan Üsküdarı geçti. Biz garibanlar çırpınıyoruz işte😂. Hem çağ değişti bakkallar eski önemini yitirdi. Yapacak bişey yok. Bazı meslekler zamana göre nesli tükenebiliyor ya da önemi kaybolabiliyor.
10 Yorumla
+1 yılÇok güzel soru tebrik ediyorum seni 👍👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
13 Yorumla- +1 yıl
İnsanlar kurumsal yerlerden alışveriş yapmasaydı hen daha çok işgücü olurdu hemde bugün bu fiyatlar böyle olamazdı. Teşekkürler 😊
- +1 yıl
Teşekkürler umarım artık insanlar akıllanır ve küçük esnaftan alışveriş yapmaya başlarlar. Bu global zenginlerin ekmeğine yağ sürme olayı da biter inşallah. Bu arada iyi kandiller 🙂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
+1 yılKüçük işletmeler mahallenin ve ticaretin bel kemiğidir bence ayakta tutulmalı
11 YorumlaBen çok gezdiğim için genelde uzakta nereye denk gelirse destek veririm
10 YorumlaHayir. Butcemi duzgun kullanmak zorundayim. Kucuk isletmeler pahali.
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKendisinden özellikle alışveriş yapmıyorum müşteriyle siyaset ve polemik yapıyor kendisi
10 Yorumla
+1 yılcok fark yoksa destek veriyorum bazen kucuk esnaf buyuk gecirebiliyor
10 Yorumla
+1 yılBazıları çok pahalı satıyor her şeyi, internetten ya da büyük marketlerde daha ucuzunu buluyorsun
10 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılEvet. Manav ve kasap sadece
10 Yorumla
+1 yılFiyati uygun oldukca evet
10 Yorumla
+1 yılEsnafımızı kapitalist düzene ezdirmeyeceğiz 💪🏻
10 Yorumla
+1 yılneresi uygunsa ona destek veriyorum açıkçası
10 Yorumlavermiyorum
12 Yorumla
+1 yılHer zaman
10 YorumlaEvet yaptın
10 Yorumla