boşanmak bu kadar kolay olmamalı ya. giderler beraber ödenmeli bana göre geri kalan da kişinin kendisine kalmalı. ama yatırım yapmaya karar verirlerse çocuk yapmaya karar verirlerse işler değişebilir. çocuğun geleceği için her ay bir kenara bir para konması gerektiğini düşünüyorum. onun dışında ben harcarım harcamam bana kalmış nişanlım da böyle şeylere söylenebilecek biri değil rahatsız olmaz.
Ne alışverişi olduğuna bağlı. Eve gereksiz şeyler alıyorsa kötü ama boşanma sebebi değildir. Milyonlarla oynuyor ev araba kaybediyorsa evet kesinlikle.
Hayır ama ne anlamda sık alışveriş yaptığına bağlı bir benim gibi aaa bunu da alalım aaa şunu da alalım gibibher şeyi alıyorsa ise yaramayan şeyleri yine bosanma sebebi değil birlikte konuşur düzeltirsin yani inşallah 🤣🤣🤣
Eşi uyarmak gerek. Hayatı beraber geçiriyorsunuz. Tutumlu olmanız lazım. Ama çok alışveriş yapıyor diye boşanması saçma olur. Sevgi bu kadar basit değil.
Çocuklarımın rızkına girecek kadar ve sadece kendine alışveriş yapıyorsa boşarım. Belli ki evliliği sürdürebilecek olgunlukta değil, bekar hayatı yaşar gibi evlilik yaşanmaz. Ama kendine alırken herkese alıyorsa, onunla düzgünce konuşur ve bu kadar alışveriş ihtiyacımız olmadığını söylerim.
Evlilikte hayat müşterek. Evin ekonomi durumuna göre paylaşım yapılması doğal fakat gereksiz yere israf niteliğine girmek kul hakkına da girer. Biri çalışıp diğerinin parasını car cur etmemelidir. İnsan yetinmeyi bilmeli.
Kadınlar için hiç bir alışveriş çok ve gereksiz değildir. Hele bi de taksitle alıyorsa bedava alıyormuş gibi hisseder. O yüzden benim kriterlerime göre çok alışveriş yapan biriyle zaten evlenmem boşanmama da gerek kalmaz.
@Bahtıgüzel00 bir kac ceşıt ışımz var takip ediyorum kartı olanlar deli gibi hesapsız harcıyor sonrda kart mağduruyum diye ağlıyorlar kartlar cok tehlikeli bızım millet avrupalı gibi hesaplı harcamıyor abim baş savcı savcı arkadaşı karttan hacızlık olmuş gerısını sız hesap edin