Yani zaten kız arkadaşım alışveriş e çıkacaksa beni çağırmasına gerek yok alışverişe gideceğim dese ben nerde buluşuyoruz derim yalnız gitmesin zaten de öyle biri yok 😂🤣
Fikir almak hoş oluyor. Ve alışveriş yaparken çene çalmaktan hoşlanıyoruz sanırım. Şahsen ben konuşkan biriyim tek başıma alışveriş yapmaktan nefret ederim o yüzden eşim de benimle gelsin isterim. Bir şey taşıtmak istesem alacaklarımı yazar gelirken al derdim.
Daha önce bikere gittim çok kro bi sevgilim vardı alışveriş sayılmaz pek gratisten yüz kremi almak için ugramistik sadece krem alip çıktım bildiğin nemlendirici krem bana demişti ki senin kreme falan ihtiyacın yok bidaha gratise gitme çok güzelsin zaten demişti o aksam engelledim jdwndoldkw
😄😄😄 o alişveriş poşetlerini falan taşitmak için. Vallahi sevgilim elimde ağir bir çanta olsun onu bile kendi taşiyor. Fena fikir değil, sevgiliyle alişverişe gitmek. 😊😊😊 Vee bidr giydiklerini ona. gosteriyorsun yakişmiş mi diye bence çok guzell
Ya hep poşet taşıtıyorlar hatta kabinin önünde bekletiyor bu olmuş mu falan diye sorular binlerce kıyafet denemesi... Küçükken çok güzel olduğunu sanardım 😢