Erkeklerle alışverişe çıkmak hesabı ödetmek için iyi olabiliyor, ancak alacaklarınız alamadığınızda bu bir çileye de dönüşebiliyor.

Yanindaki erkegin karakterine gore degiskenlik gosteren birsey. Ancak genel olarak dekolteli kiyafetler alamadiklarini dusunuyorum
Gratis’ e ve whtsons ‘ a girmek konusunda mahrumiyet çeker.
Ben özellikle iç çamaşırlarını çok alırım.. gerisi beni baglamaz
Erkekler sıkılır gitmek ister kizlarda bundan rahatsiz olur
Cevap
11Cevap
Dönüp dolaşmaktan mahrum kalır sabırlı değilim o kadar ne alacaksan önceden belirle gidelim alalım diyorum
O sadece erkeklerde geçerli değil ki ben de alışverişten sıkılırım mesela
Hiçbirseyden mahrum kalmam valla beraber alıp istediğimiz seciyoz ortak fikrimizi sötlüyoz
Oturduğum yerden alırım, ne gerek var dışarı çıkmaya. Ki sevmiyorum da öyle zaten.
Gezmek daha iyi değil mi
Sevgiliyle alışverişe çıkılmaz.
Eş olursa olur oda zorlamam zaten alışverişi sevmiyorum bir an önce bitsin diye önüme geleni alıyorum.
Kadınlar ile alıs verişe cıkmak için insan ustu varlık olmak ya sınırlerı alınmıs olmak ya da layt olmak gerek normal erkek zor dayanır
Fikir danışırım 🤔🤔 parayıda ödetmeyeceğim için. Başkasının üstünden geçinmek ne bilem..
kafasına göre gezmekten..
çünkü erkek çabuk sıkılır..
Diğer sevgililerinin hoşuna gidecek kıyafetleri alma imkanından mahrum kalırlar. 😏
Ben çıkardım öyle bir kısıtlamada da bulunmazdım, aksine fikrimi sorması hoşuma giderdi. :)
Benimle mümkün değil ne istersem olur
Hesabi odetmek? Yolunacak kaz ariyon herhalde?
İstediği kıyafetleri almaktan
Beğendiği bir çok şeyi alamaması gibi😂
Niye alamıyor
@Aslanbaytar o çok kısa o içini gösterir onun önü çok açık bla bla
Ama sende abartma yani evde giyeceğin kıyafet olsa istediğin kadar dekolte olsun
Bu tip bir mahrumiyet yaşayacağımı düşünmüyorum
Iki parcadan fazlasini almaktan, minilerdeen
Sevgiliyle esle alisverise mi cikilir ya
Hesabı ödetmek in iyi oluyor nedir inanmıyorum ya
Acıyorum vallahi ya zavallılar
Acik giysilerden tabi sevgilisi odunsa
Aynen mal dolu
Almicaksa neden cıkıyor
Hesabı ödetmek mi :/
hiç sevmezdim
adama yazık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?