Merhaba arkadaşlar, şu an dolap üzerinden ikinci el ve sıfır ürün satmaya başladım 1-2 parça bir şeyler sattım ama bunu daha profesyonel hâle getirip Instagramda da sayfa açmak istiyorum ama bunun için kulağa hoş gelen bir isim bulmak istiyorum Instagram, dolap, letgo olmak üzere 3 uygulamada profil oluşturacağım isim önerisi verir misiniz? Hem erkek hem kadın müşterilere hitap ediyorum?
Güncellemeler
+1 yıl
Güncelleme

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ben de satış yapmayı düşünüyorum ama yeterince kâr elde etmem diye uğraşmıyorum. Sizce satmak kârlı mı, uğraştırıyor mu?
Merhaba, bende yeni başlayan biriyim satış yaptıkça öğreniyorum ama tecrübe ettiğim kadarıyla, ürünü ucuza almak, kaliteli ve yeni olması, uygun fiyatla satmak ve satacak malı belirlemek önemli noktalar. Mesela ilk sattığım ürün olan ağırlık setini evde kendim kullanıyordum temiz durumdaydı fiyatına baktığımda 300₺ aldığım ürün aynı sitede 500₺ olmuştu. Ben 300₺ ye aldım kullandım ve 4-5 ay sonra 450₺ gibi bir fiyata sattım. Bu fiyattan %13 vergi ve uygulama kesintisi oldu bana kalan 400₺ oldu. şu an elimde hiç kullanılmamış bir erkek botu var üreticiden 50₺( ürün kalitesi iyi neredeyse bedava sayılır) gibi fiyatla aldım en az 115 liraya satmak istiyorum. Kesilen vergilerle 100₺ 50₺ ise bana kalan kâr olur. Tabii insanlar ile uğraşmak zor ama ben ufaktan başladım. Instagram hesabımı yeni kurdum oradan dolabıma göz atarsan sevinirim şimdiden kolay gelsin. Instagram hesabım @mehmetindolabi
Teşekkürler. İnsanlarla uğraşmak cidden zor. Dolabına bakayım. Beğendiğim bir şey olursa yazarim 😅
Tabii Instagram profilindeki linkten dolabıma göz atabilirsiniz. Ürün dışında görüş ve dileklerini iletebilirsen ( beğendiğin ya da beğenmediğin şeyleri) kendimi geliştirmemde yardımcı olursunuz. Teşekkürler
En iyi isim kendi belirlediğin isim olucak
.
isminiz nedir ona bi baglanti kuralim
Mehmet şu an Mehmet'in Dolabı olarak sayfa açtım Instagram @mehmetindolabi oradan dolap linkine de ulaşabilirsiniz bir göz atın hem ürünler ile ilgili fikriniz olur
Doletap olsun kanka ikisini birleştirdim
Güzel fikir knka sağ ol Instagram da @mehmetindolabi hesabını yeni kurdum oradaki dolap linkinden göz atarsanız mutlu olurum
Dollap...
Olabilir sağ olun şuanda mehmetin Dolabı diyorum nasıl
Instagram hesabından bakın lütfen @mehmetindolabi
Hayırlı olsun
Teşekkürler
Sokar ikinci el 😀😀😀
Melo nasıl
Hoş adım Mehmet zaten uyar gibi