Black Friday yaklaşıyor! Alışverişin en şahane günü için gün sayıyoruz!Alışverişin en şanlı günü Black Friday’de hangi ürünleri satın almayı düşünüyorsun?Alışveriş yapmanın en kazançlı olduğu, geceler boyunca mağazaların önüne kamp kurulan, indirim yüzdelerini görür görmez kafadan hesaplama uzmanına dönüştüğümüz, ‘şimdi dursun Kasım’da indirimli alırız’ dediğimiz , favori ürünümüzü yakalamak için bilgisayar başında sabahladığımız dönem için çoook heyecanlıyız!
Herkesin indirim sevdası kendine, kimisi elektroniği indirimli almak için eski televizyonuna aylarca katlanır, kimisi parfümünü yenilememek için son damlasına kadar kullanır!
Peki parmakların tıkır tıkır çalışacağı, mağazalarda uzun kuyrukların oluşacağı Black Friday’i hangi ürünler için bekliyorsun, neler satın almayı planlıyorsun?
Kozmetik ve Kişisel Bakım
%22
Giyim
%31
Elektronik
%21
Ev ve Yaşam
%8
Spor ve Outdoor
%6
Ayakkabı ve Çanta
%6
Süpermarket
%6
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Toplam 1022 oy kullanıldı. Detaylı sonuçları gör
Anket Sonucu
Hadi, ankete katıl! Alışverişin en şanlı günü Black Friday’de hangi ürünleri satın almayı düşünüyorsun?
Toplam 1022 oy kullanıldı
527
495
Kozmetik ve Kişisel Bakım
%22
141 Kız (27%)
84 Erkek (17%)
Giyim
%31
206 Kız (39%)
106 Erkek (21%)
Elektronik
%21
48 Kız (9%)
162 Erkek (33%)
Ev ve Yaşam
%8
40 Kız (8%)
47 Erkek (10%)
Spor ve Outdoor
%6
17 Kız (3%)
45 Erkek (9%)
Ayakkabı ve Çanta
%6
37 Kız (7%)
25 Erkek (5%)
Süpermarket
%6
38 Kız (7%)
26 Erkek (5%)
Hadi, ankete katıl! Alışverişin en şanlı günü Black Friday’de hangi ürünleri satın almayı düşünüyorsun?
Malum ülkenin ekonomik şartları ve dövizin yüksekliği ortada. Bu zamanda iyi bir oyun bilgisayarı almak neredeyse imkansıza yakın bir durum diye düşünüyorum. Eğer bu dönemde gerçekten işe yarayan bir indirim yakalayabilirsem mutlaka değerlendirmek isterim. Bunu da teknoloji alanın yapmayı tercih ederim.
şu an istediğim ilk şeylerin başında tam donanımlı ve uzun süre kullanabileceğim bir oyun bilgisayarı olacaktır. Bunu sırayla yine kalite bir led ekran televizyon izliyor. Bayadır niyetleniyorum ama bir türlü almak nasip olmadı. En son olarak da iyi bir ve çok iyi ses performansı olan kulak içi kulaklık olabilir. Tabi bunun için biraz takipte kalmak gerekecek.
Black Friday (Kara cuma) İslam dünyasıyla bağdaşmayan, hristiyanların uyguladığı bir şey.. Neden bu ismi verdikleri hususunda ise cuma günü katledilmelerinden dolayı, bu günü karalamak adına yapılan bir eylemdir.. Bana ve benim dinime göre Cuma; mübarek bir gündür, bayramdır, güneşin üzerine doğduğu en hayırlı gündür..
Merhaba, öncelikle şunu belirtmek isterim black friday denilmesi bana ters geliyor. Bunundışında bence pek de indirim olmuyor. Hatta insanları kandırmak için olan bir oyun bana göre black friday. Şimdilik ihtiyacım olan bir şey yok. Eğer ihtiyacım olan bir şey olsaydı belki bir göz gezdirirdim eğer gerçekten mantıklıysa alırdım. Ve evet şimdi diyeceksiniz senin için her şey bir oyun. Ama haksız değilim bence para kazanmak için her türlü yolu deniyorlar değil mi?
Üniversiteye bu yıl yeni başlayacağım için çanta ve ayakkabıya ihtiyacım var. Aşırı pahalı Her şey bu yüzden black friday indirimlerinde güzel ve iyi ürünler bulursam o indirimi değerlendirmek isterim.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Uğursuz cuma yoktur boykot ediyorum ve alışveriş yapmayacağım.