Blackfriday diye bir indirim günü belirlemişler ve o gün yaklaşıyor. Geliyor gelmekte olan. Bu günde alacağınız bir şey var mı?
Benim bir kaç şey var aklımda denk gelirse hemen alıcam.

Blackfriday diye bir indirim günü belirlemişler ve o gün yaklaşıyor. Geliyor gelmekte olan. Bu günde alacağınız bir şey var mı?
Benim bir kaç şey var aklımda denk gelirse hemen alıcam.

Türkiye’de indirimimsi birtakım etiketler oluyor o kadar. Gerçek indirim yok. Ben birkaç yıl önce Dubai’de bir indirim festivaline denk geldim. Bir tane Nikom P510 fotoğraf makşnası aldım. Yanında bir tane 22” lcd tv bir tane tipod bir tane de ayrıca o festivalde kullanmak üzere indirim kuponu vermişlerdi
Bu ay yüklü alışveriş yaptım balık acı malzemesi konusunda. Neredeyse gerek duyduğum şey kalmadı. Ama güzle indirimler olursa özellikle giyim konusunda niyetim var.
Bana her gün blac friday bi şey beğeniyorsam cebimde param varsa beklemek için bi nedenim yok :D mesala az once yaptim bi alışveriş çılgınlığı daha 🤣🤣
Cevap
8Cevap
şu an kıyafet olabilir
Bazı şeyler normal halından daha fiyatlı oluyor. Benim beklediğim bir gün değil. Site baya reklamını yapıyor gözümüze soktular hepten.
Benimde fiyatını iyi bildiğim ürünler var bakıcam ama geçen sene doha da fiyatlarmıştı
Hadi bakalım
İndirim mi bindirim mi😄hiç inanmam zaten ihtiyacım olan bir şey de yok
Bakalım🙂
İyi indirim olursa bir e-unicycle almayı düşünebilirim. Ama az satılan bir ürün olduğu için biraz zor olabilir beklediğim indirim
Hayır yok. Mezun olup bursum kesildiğinden beri ancak geçinmeye yetecek kadar param var. Ne kadar indirim olursa olsun boyumu aşıyor.
Yeni bir kulaklık almayı düşünüyorum bakalım. İstediğim kulaklık indirime girerse alabilirim. :)
Hayır özellikle Black friday diye bir şey almayacağım.
Kandırık indirim günlerinde kendime bir siyah bot alacağım , bakcam
Hiç dahil olmadım bu indirimlere çünkü bildiğin yalan dolan indirim felan yok
Bindirip indirdi olan biseye inanmiyorum o yüzden almiyciimmm hic bisey
Baba kalmaz ki bizde ki kurum kuruluşlar önceden alır halka baş kalır:)
Ben cok zenginim, indirim gözetmiyorum 🤪🤪
Şu ekonomide bu sıralar bişi almıcam 😂
Playstation oyunu :))
Abi internete bağlandığı için olmuyor dediler
Dyson Airwrap acaba indirime girer mi ki...
Nedir diye baktım pahalıymış da. ne kadar olursa alırsın mesela.
yarı yarıya olmazsa inditim zor
Umarım olur diyeyim o halde.
Çorap alırım kendime 2 çift
Tam tarihi ne zaman oluyordu bunun ya
Hiç düşünmüyorum
İndirim falan olmuyor yıllardır aynı hikaye
hayır düşünmüyorum
Sakız
Oyun alırım herhalde
Hiçbir şey bitti paralar😂
Çok saçma ya 2 kat fiyat koyup kendi fiyatını indirimli diye satıyorlar ve enayi gibi alıyorsunuz
Hiçbir şey
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?