Alışveriş & Hediyeler Kara Cuma'da alışveriş yapacak mısınız? hoşgezeninhoşkalfası Takip Et FenomenGuru Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor 26 Kasıma az kaldı diyebiliriz. Büyük Black Friday gününde alışveriş yapacak mısınız? Kara Cuma'da alışveriş yapacak mısınız? Cevapla Alışveriş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
AkumaGouki Takip Et Xper 4 Yaş: 35 , eic 50% +1 yıl Hayır. Fiyatları yukarı çekip sanki indirim yapmış gibi bir daha aşağı indirecekler.. Koyunlar buna kanıyor işte.. 0 0 Yorumla
Saddov Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 540 cevap paylaştı. Eğer geçen senelerde ki gibi oluyorsa yaparım. Çünkü 4 te biri fiyatına aldığım birçok şey oldu. 0 0 Yorumla
BlueCupcake Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Indirime girerse sac düzlestirici alicam sadece 😂 0 0 Yorumla
PromisedLand Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl İki ay var. Soruları bitirdiysen, cevaplarını kontrol et 😂 0 0 Yorumla
_Dahlia_ Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Hiç böyle şeylere girmem alacaklarımı çoktan aldım 0 0 Yorumla
GölgeninGüncesi Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 89% +1 yıl Sanmıyorum. Benim için özel bir gün değil. 0 0 Yorumla
erkeksihayvan Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 891 cevap paylaştı. muhtemelen yoğurt alıcam 1 2 Yorumla _Centaur_ +1 yıl Bende ayçiçeği stoklayacağım 😂😂 Yorumla erkeksihayvan +1 yıl @_Centaur_ en güzeli :) Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bakalım, yapabilirim. 0 0 Yorumla
xunixx Takip Et Master Yaş: 26 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 986 cevap paylaştı. Yapmıyorum valla ne gerek var 0 0 Yorumla
EhliyetsizPilott Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,5b cevap paylaştı. beyaz cuma da yapcaz 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Hayır. Fiyatları yukarı çekip sanki indirim yapmış gibi bir daha aşağı indirecekler.. Koyunlar buna kanıyor işte..
Eğer geçen senelerde ki gibi oluyorsa yaparım. Çünkü 4 te biri fiyatına aldığım birçok şey oldu.
Indirime girerse sac düzlestirici alicam sadece 😂
İki ay var. Soruları bitirdiysen, cevaplarını kontrol et 😂
Büyük ihtimalle yapacağım 😄
Hiç böyle şeylere girmem alacaklarımı çoktan aldım
Para yok hergün kara gün 😂😂
Sanmıyorum. Benim için özel bir gün değil.
muhtemelen yoğurt alıcam
Bende ayçiçeği stoklayacağım 😂😂
@_Centaur_ en güzeli :)
Bakalım, yapabilirim.
Yapmıyorum valla ne gerek var
Bilmiyorum düşünmedim
Gerçekten kazık bence
Yapmam herhalde
beyaz cuma da yapcaz
Param yok 🤷♂️