Merhaba. ☺️ Kuzenim yeni evlendi ve biz ilk kez evine gideceğiz, giderken eli boş gitmek pek iyi olmaz diye düşünüyorum. Ev hediyesi olarak neler önerirsiniz?🎁
Yeni evlenmiş birine ev hediyesi olarak ne götürülebilir?
Kişiye özel tasarım sıvı sabunluklardan alabilirsiniz ev hediyesi olarak bu sabunlukları havlu setleri ile birlikte de hediye edebilirsiniz
Havlu ve sabundan oluşan bu setle birlikte sıvı sabunluklarınızı hediye edebilir harika bir banyo hediye seti oluşturabilirsiniz.
Düğün hediyesi fikirleri arasında kuzeninizin severek kullanabilceği bir ev hediyesi daha bu hediyelerden biri de çay seti buna benzer şekilde kahvaltı seti veya fincan seti de alabilirsiniz.
Düğün hediyesi seçenekleri arasında bulunan dekoratif eşyalar oldukça çok tercih ediliyo mumluk, fener veya şık bir tablo gibi hediyeler ilginizi çekebilir kuzeninizin yeni evinin dekorasyonunu gördükten sonra, eve uyumlu bir hediye almanız çok daha iyi olcaktır diye düşünüyorum
İp askılı çerçeveler oluyor onlardan hediye edebilirsiniz, beraber çekildikleri fotoğrafları kardeşim asarlar. Mutfak önlüğü alabilirsiniz, yemek yaparken illa ki lazım olacaktır ve tam da işlerine yarayabilecek bir hediye olduğunu düşünüyorum. Göze hoş gelen onların da zevkine uygun bir tablo hediye edebilirsiniz, evlerinin istediği bir bölümüne duvara asarlar. Nevresim takımı da hediye edilebilecek güzel bir fikir gibi geliyor bana. Son olarak da aklıma borcam geldi, yeni evlenenlere sık götürülen bir hediyedir bunu da tercih edebilirsiniz.
En İyi Cevaplar