Çeyizinde olmayan bir parça olarak, waffle makinesi uygun mudur?

Çeyizinde olmayan bir parça olarak, waffle makinesi uygun mudur?

Şahsen benim Waffle yapmak hiç aklıma gelmez o yüzden bana hediye gelse gereksiz bulurum
Onun yerine her daim kullanılacak eskiyince yenisini almak zorunda olduğumuz şeylerden seçerim hediyemi
Mesela;
nevresim takımı
Havlu seti
Fincan takımı, gibi
Fincan takımı çok mantıklı fiyat olarak en uygunu havlu takımı gibi
Kesinlikle öyle
Yumuşak bir battaniye: Sıcak ve rahat bir battaniye, yeni evli çiftin birlikte rahatlaması ve evlerinde keyifli zaman geçirmeleri için harika bir hediye olabilir.
Tabak takımı: Yeni evli bir çift için güzel bir yemek takımı veya özel bir tabak takımı, evlerini daha şık hale getirebilir ve yemek hazırlama ve sunma deneyimlerini geliştirebilir.
Mutfak gereçleri: Mutfakta sıkça kullanılan özel bir mutfak aleti veya seti, yeni evli çiftin yemek yapma deneyimlerini daha keyifli hale getirebilir.
Fotoğraf çerçevesi: Kişiselleştirilmiş bir fotoğraf çerçevesi, çiftin mutlu anılarını evlerinde sergilemelerine yardımcı olabilir.
Kitaplar: Birbirine ilgi duyan bir çift için özel bir kitap hediye edebilirsiniz. İlgi alanlarına göre, bir çift için bir roman, rehber kitap veya yemek kitabı gibi bir kitap hediye edebilirsiniz.
Kitap seti harika bir hediye olurdu katılıyorum.
Battaniye de güzel fikir aslında tüm fikirler mantıklı geldi
Waffle makinesi pek geçerli olacak bi hediye gibi gelmedi bana. En çok bozulan, bi ikincisi olsa bi üçüncüsü istenen ürün bence ihtişamlı model bi tost makinesi olur. Bizim insanımız tosta bayılır 😍
Evet o setin içinde oluyor ama
O zaman 😄 robot süpürge
Çok ucuzmuş🤣
Tüm çehiz tamam diyorsun 😎
Aklıma güzel nevresim takımları geliyor iki takım alınsa yanında da tatlı 💝😍
Tatlıdan çeyiz olursa ok 🤣🤣
O giderken fiks olarak götürülür zaten.
Ama nevresim takımı yani gayet güzel senin yakın arkadaşın da sen ne alsan mutlu hisseder zaten öyle değil mi 😘💝
Tabii ki kuzum yakın arkadaş öyle şeylere takılmaz bile zaten.
İçin rahat olsun canım benim 🧡 Alışveriş sitesi araştırabilirsin bir de. Kahve makinesi ve kahve de olabilir..💝😍
💗🦋💗🦋😎✔️
Pahalı şeyler almayın bence. Kimi gördüysem ardından binbir laf ediyor bence paranıza yazık ufak bir biblo süs eşyası al geç. Kimse beğenmiyor bir şey
Evet maalesef öyle
Cevap
14Cevap
Güzel bir çay & fincan takımı olabilir mesela şunun gibi.

Yiyecek içecek o zaman ya da onun evine giden birine soracan evde ne eksik var dır sen de onu alacan.
Onu sormak da zor
O zaman yiyecek içecek al.
Mutfak havlusu. Sürekli leke oluyor sonra onlar çıkmıyor zaten sık sık değiştiriliyor iyi olur bol bol mutfak havlusu
Hiç aklıma gelmemişti
İyi fikir değil mi sence
ev hediyesini çok saçma buluyorum onun yerine alacağınız şeyin parasını verin ev sahibi istediğini alsın
O da garip olur
alışılmadık çünkü alışılsa mantıklı gelir
Bence yeni evlenen birine en güzel ev hediyesi olarak duvar saati olabilir Bir ömür boyu zamanı güzel geçirmeniz dileğiyle diyerek
Bu çok anlamlı olur, haklısın
Bence de zaten elektronik cihazların gerçekten fiyatları çok yüksek
Borcam da ucuz duruyor
Yani tabii siz daha iyi bilirsiniz ama yani böyle kalıcı bir şey olması gerekiyor
Dekorasyon için süs eşyası alıyorum genelde. Veya mutfakta kullanabileceği bir şey.
Mutfak için iyi okuyor
Yani olabilir miksel de alınabilir ya da bı ev süsü gibi bir şey
Mikser vardır ama olabilir
Tabi ama süs eşyası taraftarıyım yani elektronik eşyadan böyle şeyler Gözden kaçıyor tatlı güzel bir süs eşyası olabilir
Uygun tabiki bence gönlünüzden ne geçiyorsa onu hediye edin gerçekten arkadaşınızsa ne alırsanız alın hediyenizi küçümsemez düşünmen yeter der
Evet ama işine yarasın isterim
Yakınlık derecesine göre ihtiyaç duyacağı bir şey olur
ben para vermeyi tercih ediyorum evine gittiğim kişinin borcu da olabilir almak istediği ama parasının yetmediği bir şey de olabilir bu yüzden boşuna fincan takımına falan gerek yok
Eksik bir şey var mı diye sorarım. ona gore
Onu sormak da zor
Waffle makinesi neymiş
Tost makinesine benziyor
Mutfak eşyası götürürüm
Kırbaç, kelepçe felan. Lazım olur
Bence güzel bir hediye :)
çiçek
Cansız olabilir
borcam
O biraz hafif olmaz mı
olmaz al gitsin