+1 yılYeni evlenenlere ilk 1 ay ziyaret edilmez ve hediye alınmaz 1. ve 2. seviye akrabaysaniz bu süre farketmez Beraber çekildiğiniz fotoğraflik , Taze yiyecekler , meyveler, ve Ev eşyaları maddi durumunuza göre sonuçta hediye geri çevrilmez. Bu buzdolabida olur mutfak robotuda, mikrodalga fırında, koltukda olur , birebir gidip neye ihtiyaçları var görmek veya ailesinden öğrenmek gerekir. Ben şahsen tercihim bu konuda eve güzel bir tasarruflu lamba veya avize alırdım. Maddi durumada uygun olurdu. Beraberce seçebilirsiniz. ama kadın kısmıyla giderseniz bütçemiz açık verebilir. 180 TL'ye aldığım avize bana 1249 TL'ye dönüşü verdi :)
10 Yorumla
+1 yılMixer , ütü , masa , sandalye , bardak vb. Evde kullanabilecekleri herhangi bişey. Ama sana muhtemelen olmayan bişey söyliyim ki tam işlerine yarasın. Yumurta haşlama kabı. Veya Telefon tutacağı böylece yatarken telefondan dizi veya film izleyebilirler.
10 Yorumla
+1 yılBen böyle bir durumla karşı karşıya kalınca “neyin eksik bilmiyorum ve aldığımı beğenip beğenmeyeceğini de bilmiyorum. Bu yüzden ben sana hediye alacağım miktarda parasını vereyim sen ne lazımsa al en azından işine yarar” diyorum ve öyle de yapıyorum. Karşı taraf için çok iyi oluyor
15 Yorumla- +1 yıl
Küfür eder gibi sjshs
- +1 yıl
Hayır işte mantıklı düşününce karşı tarafın kârına olduğunu anlayacaksın. Şimdiye kadar hep olumlu yanıt aldım
- +1 yıl
Yani ancak Maddi durumu zayıfsa olabilir.
- +1 yıl
Hayır alakası yok. Sen evlensen sana yakının hediye alacak ve sana işine yaramayacak bir hediye alması mı senin işine yarar yoksa hediye parasını sana veriyorum kendin işine yarayan şeyi al demesi mi?
- +1 yıl
Normalde Hediye ve para yanyana gelmemesi gereken kavramlar🙂
+1 yılİhtiyaçları olan herhangi bir şey alınabilir. Onun harici her daim kullanılacak tabak bardak takımı çarşaf takımı tarzı şeyler olablir çünkü hep yenisi alınır buların. Ya da biblo tablo tarzı evin havasını değiştirecek şeyler tercih edilebilir r
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
52Cevap
Yakın arkadasimsa direk eksigini sorarim işe yarasin bari aldigim hediye. Asiri yakindan tanimiyorsam borcam tarzi mutfak esyalari ya da havlu setleri cok kurtarici oluyor.
10 Yorumla
+1 yılBen ikisini temsil edecek bir iki sakside olan çok anlamlı orkide alırdım. Orkideler her büyüdüğünde onların aşkını da göstermiş olacak.
10 Yorumla
+1 yılçok yakınsa eğer ben arkadaşıma yağlı boya tablo aldım resmi sevdiğini bildiğimden çok beğendi yelkenli gemi resmi veya yapma çiçek kalıcı olur
10 Yorumla
+1 yılYakınlık varsa sorun, ihtiyaca göre alın. Yakınlık yok ise borcam seti alın.
26 Yorumla- +1 yıl
Borcam klasiği😂
- +1 yıl
@BenimAdımEİG Borcamın gözleri dolu dolu karşılamayan ev hanımı görmedim :)
- +1 yıl
O zaman 1pakette peçete götürmek lazım hocam😃
- +1 yıl
@BenimAdımEİG Bak borcvamın hikayesi şu; isterse kullanır, isterse hediye götürür. Ama peçete öyle değil :)
- +1 yıl
Turkiyede ki tüm bor camlar devri daim yapıyor zaten :)
- +1 yıl
@MerdümgirizBabayani Bak bu çok gizli bir sır. Başka yerde deme 😂😂
En mantıklısı sorarak evlerinde ne eksikse onu hediye almak, biz öyle yapıyoruz yakın çevremize..
20 YorumlaDeğişim kartını kullanabilecekleri herhangi bir şey olabilir.
10 Yorumla
+1 yılİhtiyaç olan şeyler sorup alınabilir mesela biz bir 12 li nescafe takımını hala alamadık
10 Yorumla
+1 yılYa ev eşyası en çok ihtiyaçları olacak şey. ya da para verip onlar alsın.
10 Yorumla
+1 yılSaat olabilir , tost makinesi olabilir , kahvaltılık seti , çaydanlık seti falan filan sjsjsjsjs
10 YorumlaBorcam asdgsg hediye çeki iyi ya ne istiyolarsa kendileri alsin
10 Yorumla
+1 yılPiknik tüpü, şarzlı matkap, tornavida, ayakkabı süngeri, mum
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇay/fincan seti, ayna/tablo, ekmeklik gbi😊 yakınlık derecesi önemli tabi ama bn pahalı hediyeler taraftarı değilim daha mütevazi tercih ederim.
10 Yorumla
+1 yılBir kahve makinası alana 40 yılı geçiririm bilmem anlatabildim mi 🤣
10 Yorumla
+1 yılSehpa alınabilir. Her zaman lazım olur. İlk evlenirken pek düşünülmez. İhtiyaçtır.
10 Yorumla
+1 yılAşk gondolu iyidir bence
10 YorumlaAt kafası
10 Yorumlakayganlaştırıcı :D
şampuğan :)
deterjan :D
bol bol da meşhur macunu :D10 YorumlaPara vermek mantıklı kendi zevkiyle istediğini alsın parada hediye yani
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiz evlenemiyoruz bari onşar mutlu olsun diye evlerinde kullanılabilecekleri bir hediye almak makuldür hem seviçlerine ortak hemde evlerinde eksik varsa yükleri hafifler
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılCanı gönülden söylüyorum ve asla geyik yapmıyorum
Bol bol prezervatif, jel ve abartı olmayan seks oyuncakları al :)00 Yorumlayeni evlilerin evlerine neden gidersin ayıp... cicim ayları bitsin
00 Yorumla
+1 yılEvinde ne eksik oldugunu ogrenip onu hediye etmek
40 Yorumla
+1 yılYatak çarfafı demesinlerde ne derlerse desinler millet hala eski kafa düşünüyor
00 YorumlaYatak nevresim takımı fincan takımı ve benzeri gibi şeyler alabilirsin
00 Yorumla
+1 yılÇanak, çömlek, kazan :d
20 Yorumla
+1 yılBiz kocaman cicek yaptırmıştık
20 Yorumlaİhtiyaca göre bir şey alınabilir.
10 Yorumla
+1 yılJakuzi yaptırırım evlerine eğer yoksa
10 Yorumla
+1 yılGüzel bir biblo veya saat olabilir...
10 Yorumla
+1 yılKahve makinesi, Pikap olabilir:)
10 Yorumla
+1 yılYastık al bir yastıkta kocasınlar😂😂😂
10 YorumlaBardak seti alalım da keyif yapsın.
10 YorumlaKahve fincanı takımı, kahvaltı takımı.
10 YorumlaMutfak için küçük ev aletleri olabilir
10 Yorumla
+1 yılElektronik mutfak ürünleri
10 Yorumlaeksiklerini açık açık sor. bir işe yarasın bence
20 YorumlaŞık bir masa çerçeve 🖼
10 YorumlaMikrodalga
#Hükümdar10 Yorumla
+1 yılFincan takımı, vazo falan
10 Yorumla
+1 yılBence elektronik eşya al
10 YorumlaHavlu takımı almak lazım
10 YorumlaEvinde ki ihtiyaca göre
#emre0010 YorumlaTabak çanak takımı olabilir
10 Yorumla
+1 yılNevresim takımı
10 YorumlaFincan takımı
Nevresim takımı
Ütü10 YorumlaTurklerde borcam tepsi
10 YorumlaTost makinesi
10 Yorumla
+1 yılaltın taktım ya ne hediyesi daha be :ASDas
10 Yorumla
+1 yılAnahtarlık
10 Yorumla
+1 yılKuran’ı Kerim ❤️
10 Yorumlagüzel bir saat salona
10 Yorumla
+1 yılNevresim takımı.
10 YorumlaEksikleri sorulup öyle alınmalı isabet olur..
10 Yorumlabir fotoğraf çerçevesi bence
10 YorumlaNevresim takımı
10 Yorumla
+1 yılKahve Makinesi
10 Yorumla
+1 yılBardak takımı olabilir
10 Yorumla
+1 yılÖnce evine git göz gezdir ne eksik
00 Yorumla
+1 yılHediye alınmaz dfsfsd
00 Yorumla
+1 yılNevresim takımı