Nereden en uygun alabilirsem orasıdır benim uğrak yerim. Açıkçası çok uzun yıllar evvelinden de internetten alışveriş yapardım, şimdi de yapıyorum. Genelde giyim almam, beden uyumu zor oluyor. Ama diğer ürünleri kesinlikle fiyat karşılaştırması yapar öyle alırım, internet ise artık daha uygun gibi. Bu enflasyonda ne, ne kadar uygun olabilir bilemiyorum tabi...
Düşünsenize asgari ücretli birinin evine et götürmek istediğini... Kırmızı et zaten hayal, tavuğun fiyatı ortada, yazıktır günahtır. Bu dünya, çocuk yetiştirmek için çok ama çok zor bir yer olmaya başladı. Ahir zaman elbette, dünü daima arayacağız ama insan üzülüyor.
iyi güzel arada ikisini de yapmak lazım örnek getir duymuşunuzdur fiyatlar market ile aynı ya da daha düşük bide evine getiriyor baya uygun çoğu şey ben neden hep markete gidem o bana gelsin ama arada tembel olmamak lazım illa arada ekmek almak için felan gitmek gerek markete yürüyüş için kafa dağıtmak için yorgun olunca online olabilir tabiki arada
Online alışveriş yapmayı ben de çok seviyorum dışarıya çıkıp AVM gezmeyi hiç sevmem. Online alışverişte tek hoşlanmadığım şey aldığım şeyin bana olmaması oluyor. İade süreçleri vesaire yoruyor beni.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bu zamana kadar online alışveriş hiç yapmadım. 30 günlük staj döneminde yemek aldım sadece ama onu alırken bile tedirgindim. Kıyafet alışverişini asla internetten yapamam. O kıyafetin kumaşı, bir yerinde hatası var mı, üzerimde nasıl durduğunu görmem lazım.
İlk internet alışveriş siteleri varken başlamıştım. Çok çok ucuza, en kaliteli markalardan alışveriş yapıyorum. Denemeden, dokunmadan alamam diyenlere birkaç tavsiyem olucak. Beğendiğiniz ürünün mankende duruşundan kalıbını anlayabilirsiniz. Ona göre size uygun bedeni alabilirsiniz. Geçmiş alışverişlerinizde o markadan ürün aldıysanız bedenine bakarakta fikir edinebilirsiniz. Slim derse bir beden büyüğü regular derse bedeninizi alın. Ve en önemli tüyom sağlam bir terziniz ve ayakkabıcınız olsun. Minik tadilatlarla, avmdeki fiyatın 3te 1ine mal edilmiş ve kimsede olmayan ürünlerle çok ekonomik olarak kendi tarzınızı oluşturabilirsiniz. O kadar zamanım yok diyenlere de minik bir not: boşa harcadığınız para için kaç saat çalıştığınızı düşünün, çalışırken zamanınız kıymetsiz mi?
ben kısmet senın gibiyim. genelde avm ye gidip begenip deneyip sonra internetten o ürünü hesaplı almayı tercih ediyorum fiyatı daha azsa tabi ki cogu zaman az oluyor bikerseinde avvadan gomlek begendım sonrada etiketinden kodundan sitesine gittim. resmi avva sitesi sitesinde daha ucuz. gorevliye dedim ne yapabilirsiniz malesef dedi. iyi dedim 5 dk sonra siparişi verdim 50 tl mi ne ucuzdu. aynı ürün birebir adresime geldi. kendi resmi sitesinde bari aynı para olsun dimi. ama garipliklier olabiliyor işte. ama ben internetten bana uyar uymaz bilemem ve acıkcası gezmeyi seviyorum avm lerde. pc ekranında pek anlasılmıyor. ve cooooooooooook fazla ürün oluyor. ve ben kafayı yıyorum. hepsine bakmadan da rahat edemiyorum. onun yerine avm ye giderim arabayla. ve 5 6 tane bir şey alır gelirim emin ol internettten alcam desem. daha uzun sürer.:D
Birçok insan aynı durumda, geçen arkadaşla gittim alışveriş merkezine yemin ederim bunaldım ya. Gittim bir kahve içeyim ben sende ne alacaksan al dedim. bana çok saçma geliyor artık avm den kıyafet bakmak
Bu kapanma süreci bizlere bunuda alıştırdı, öncesinde bazen bulamadıklarımızı veya indirime girenleri görebilmek kolaylığı sağlıyor çeşitlilik ve zaman tasarrufu açısından şu an çok sık internetten alışveriş yapıyorum. İnternetten baksamda görerek almak gibisi yok, tek tek deneyerek almak, zor seçim yapanlar için kesinlikle yerinden almak derim.
İnternet mağazalarında seçenekleri değerlendirip yerinde inceleme sonrası alma taraftarıyım, zira zamandan tasarruf ederken para yönünden zarar ediyor insan.
Mağzalar da tezgahtarlık diye bir şey var. Herkese ayrı fiyat çekilir. Astronomik rkamlara alır müşteriler
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bu kesinlikle ben. Bir de yerli üretime önem veriyorum artık global markalardan alışveriş yapmayı bıraktım. Yerli butiklere yöneliyorum. Gayet güzel şeyler var. Marka takıntım olmadığı için kafam rahat. Önemli olan kalite ve konfordur.
Giyim alışverişi için avm leri tercih ediyorum hepsi yanyana oluyor ama diğer ihtiyaçlar için İnternet alışverişi rekabet olduğu için uygun fiyat bulunabiliyor
İnternetten giysi hariç herşeyi alırım ama giysiler başkadır, giymem denemem lazım üstümde duruşu rahatlığı vs bu yüzden giysileri mağazadan diğer bi çok şeyi online alırım
Korona insanların iletişimi kopardı ben mağaza çalışanları ile bile sohbet eden insanım ve bundan hala kaçmıyorum mümkün mertebe uzak duruyorum ama sohbeti kesmiyorum insanlarla alışverişimi de
İnternet daha iyi hem indirime giriyor hem de seçenekleri değerlendirip bulman kolaylaşıyor. Avm yoruyor bir de aradığını iki saat bulamıyorsun bazen o yüzden net internet.