Yine ne kadar gereksiz şey varsa aldım. Gecenin yarısında tartı, shaker vs bana aldıran bu online alışveriş düzeni sizce bir bağımlılık mı? Bence evet. Kurtulamıyorum..
Geçen sene bi ürün sipariş vermiştim baktım kargo beklemek çok eğlenceli iki oldu üç oldu beş oldu artık mağazadan alışveriş yapasım gelmiyor bu da kanıtı.. Aile üyeleri karg şubesi zaten sana çalışıyor diyo 🤦♀️
Alışverişin her türlüsü bence abartılıyorsa bağımlılıktır. Gerekli gereksiz ne varsa alıp hunharca para harcıyorlar. Bana göre saçma ama banane sonuçta herkesin kendi cebi ve hayatı. Keyifli geceler
Trendyol özellikle aşırı sürükleyici. Elini veren kolunu alamıyor. Çıkamıyoruz resmen favoriye ekleyip o ürünün indirime girişini takip etmek en büyük hobilerim arasında 😂😂😂😂😂
Alışveriş yapmak bağımlılık genel olarak ama böyle bir tık ile istediğine ulaşmak ayrı bir bağımlılık. Yine de ihtiyaç dışı bir şey almamaya özen gösteriyorum.
Zaten en iyisi online alışveriş bu devirde virüs falan birde karantinaya alındık alınmamızda gerekiyordu can sıkıntısından gerekesiz şeyler alman normaldir