Hediye ilişkiyi yeniden düzeltir mi yoksa artık o sıradanlaşmış ilişki kesin olarak bitmiş diyebilir miyiz?

Yorumları şaşırarak okudum, çünkü bence bi ilişkinin sıradanlaşmasi çok normal. Her zaman aynı heyecanda olamazsın, hayatın hep aynı gitmez bu her şey için boyledir. Işine asik olabilirsin mesela ama her gün koşarak gitmezsin, sıkıldıgn günler olacaktır. Aileni çok seversin ama bazen görmek istemeyebilirsn. Aşk bile belli bi yere kadar. Sevgi daha kıymetli evet daha uzun süreli ama sevsen de hep aynı olamazsın. İlişkinin siradanlasmasi degl de yorumlarda hep sanki bitmiş sıfır bi ilişki yorumlanmış. Soruyu soran arkadaş o anlamda sorduysa çok cevap almış zaten. Ama sıradan olmak kötü değildir. Bazen olması gerekir ve olur. Alisirsin olur, yıllarca berabersindir siradanlasrsn. Sadece heycan katablrsn ve evet hediyeyle olur. Sürekli almazsan ve özel bi mekanda özel günlerde bunu yaparsan. ya da ansızın almak istersin ve alrsn. Bunuda hep yapmamalısın. Her şey dozunda olmalı. Bi ilişkide sürekli aşık aşık yaşanmaz tabiki, sıradan olabilmek de çok güzel bence. Kotu ya da ayrılık aşaması değil.
çok güzel açıklamışssın gerçekten tebrik ediyorum
Rica ederim iyi akşamlar
Sıradanlaşmış bir ilişkiyi hediye kurtarabilir mi
Zor..
Sıradanlaşmış bir ilişkiyi bağları ve sevgiyi kuvvetlendirmek kurtarır anca. Sevgi varsa o sevgiyi göstermekle duvar varsa o duvarları yıkmakla kurtarılır
içindekini saklamadan düzeltmeden karşı tarafa söylemekle kurtarılır
Sevdiğini gerçekten belli etmekle kurtarılır
Ama şunu da unutmayın ki arada gerçekten sevgi varsa o ilişki sıradanlaşmaz sadece araya anlamadığınız bir şekilde soğuk girebilir birbirinizle her şeyi konuşmadığınız için olur genelde bu durum eğer gerçek sevgi varsa bu şekilde düzelir.
Merhaba
Sıradanlaşmış bir ilişkiyi hediyelerin canlandırması saçma olur. Çiftlerin birbirlerini özlemesi eski heyecanı yakalamak ya da hatırlamak için çaba göstermesi gerekir. Eskiden gidilen mekanlara gidilebilir ya da eski yemek yediğiniz yerlere gidip yemek yenilebilir. Ansızın eşinin eskiden sevdiği elbiseyi giyebilirsin parfümü sıkabilirsin. Bu tür ince detaylar ilişkiyi tekrar harekete geçirir.
İnsan her daim 7-24 iyi olmayabilir çevrenin şartları iş ortamı rutin düzen insanı monotonluğa itebiliyor. Fakat bunlardan çıkmak da bizim elimizde:-)
Merhaba, ben heyecanı bitmiş ve sıradanlaşmış ilişkileri hediyelerin kurtarabileceğini hiç sanmıyorum. Belki en başta kurtarabilir ancak sonrasında hediye vermek de sıradanlaşır maalesef ki. Bunun olmasının bile zor olduğunu düşünüyorum ben. En azından Heyecanı bitmiş ve sıradanlaşmış bir ilişkinin içerisindeysem karşımdaki kişi bana ne kadar hediye değerli hediyeler alırsa alsın eski heyecanım olmaz. Sadece hediyeler için demiyorum sıradanlaşmış bir ilişkiyi canlandırmak çok zor bir şeydir. İki tarafta birbirine aşıksa zaten sıradanlaşmaz.
Her ilişki eninde sonunda sıradanlaşmaz mı
Cevap
25Cevap
Merhaba,
Belki ilk anlar kurtarıyor gibi görünür lakin bir zaman sonra hediye almak da sıradan bir hale gelir. Sıradanlaşan ilişkiyi kurtarmak için hediyeleşmekten çok daha farklı ve etkili yöntemler uygulanabilir lakin bence eğer bir ilişki artık sıradanlaştı ise bitti demektir. En başından heyecanı korumak lazım.
O heyecanı koruyabilmek için ne yapmak lazım. Bilmiyorum öğrenmek isterim. Siz biliyorsanız söyleyin lütfen, memlun olurum
Sıradanlaşmışı belki kurtarır; heyecan katar ama biteni kurtarmıyor. Çok büyük yalan söyleyen erkek arkadaşımla bitme noktasına gelmiştik. ( eski sevgilisi hakkında bir yalandı) bana zaman ver dedim o ara banapk istediğim algden almış özür hediyesi (ki nefret ederim özür hediyesinden) sonuç kurtuldu mu? Hayır sadece ayrılığı uzattık ve ihanet yüzünden bitti. Şimdi söve söve algin suyunu değişiyorum asadsd
İlişkinin sıradanlaştığını düşünüyorsanız zaten asla gerçekten sevmemişsiniz o kişiyi demektir. Gerçek sevgi zamanla, otla, b. kla bitmez çok afedersiniz. Ölene kadar devam eder. Hiç bir ekstra şey eylem yapmaya, söylemeye bilmem neye gerek olmaz. Hatta "seni seviyorum" demeye bile gerek yoktur; çünkü zaten karşındaki kişi onu gerçekten sevdiğini biliyordur ve bunu herhangi bir şekilde ispat etmene gerek yoktur.
Gönül ne Mercedes ister malikane
Gönül sohbet ister hepsi bahane 🥲
İlişkinin tekrar canlanmasi diye bir şey yoktur iletişim halinde olduğun her ilişki zaten canlıdır. Kendini ifade edebildigin ruhunu dinlendirebildigin bir canin hayatinda olmasi yeterince canlılık verir zaten insana. Değer bilen insana... Eğer tüm bunlar yok olmuşsa hediyeye ne hacet? ilişki nefes alir fakat bitkisel hayattadir. Geri dönüşü olmayan koca bir boşluk...
Süprizler aşkı tazeler. Bir yemek, bir otel buluşması vs. Yeter ki taraflar onu istesin. Yani erkek süpriz yapıyorsa kadın da ona güzellikle karşılık vermeli. Gidip kezban kezban tavırlar sergilerse olmaz.
hediye değil bence , ilişkiyi tekrar canlandırmak için daha fazla ilgi ve alaka gerektiriyor birbirlerine daha çok zaman ayırmaları gerekli
Bitmiş denmez de hediyelerle de şaşırmışlığım yok. O kadar sıradan haller 😅 şaşırtmalı aldığım hediyeler de kullanım dışı oluyor filan. Kabullenip devam ediyorsun filan, seviyorsun zamanla bu standartlaşmış hali.
Anlık olarak evet o anı değerlendirebilen için canlanma olur
Tabi bir araba hediyesi ölüp hatta kemikleri bile yok olmuş ilişki de sanki hiç ayrılık yokmuş gibi canlılık yaratır hatta şiddet girse bile ses çıkmaz
Düşünüldüğünü hissetmek/hissettirmek önemlidir elbette. Fakat sıradanlığı kırmak için yeni hediyelere değil yeni anılara ihtiyaç var. Bunun için hediye yerine birlikte daha farklı etkinliklerde bulunmak daha iyi gelebilir.
Hayır tâbi ki ama bazı hediyeler sanıldığı gibi anlamlı küçük hediyelerden ziyade haydi bir tatile gidelim seni şuraya götüreyim tarzı masraflı hediyeler daha etkili diye düşünüyorum.
Güzel söyledin, bende böyle düşündüm ama kız arkadaşıma hadi suraya buraya gidelim, dediğimde. Hem bahane yedim ve gidemedik
O zaman anlamli küçük hediye al seni iyi hatırlasın😄
Bana soğuk yapana iyi davranamam. Ona bunu yaptığına pişman etmeliyim. Bence en iyisi onsuz gezip eğlenmek, onsuzda yapabildiğimi ona göstermek
Sıradanlaşan ilişkiyi düzeltebilecek şey kendinizi özletmenizdir. Onsuz da hayatın devam ettiğini gösterdiğinizde bir süre sonra geri isticektir.
zor değil imkansız heycan bitmişse dünyayı değil marsı hediye paketi yapsa umrumda olmaz heycan demek farklı birsey amahediye ile aykta tutacaksa ha ona hediye almışım ha trafik polisine ceza ödemişim aynı sey
Daha 9. Ayda sıradanlaştık. Benim için doğru kişi değil bunu biliyorum ama yarı yolda bırakamak içime sinmiyor😓
mutlu değilsen böyle hissediyorsan bırak. zaman israfı sadece. elbet bitecek.
Nişanlıyım. Ve yeni biri ile tanışacak gücüm yok. Gerçi şimdiye kadar tanıdıklarımda fos idi. 😏 Hayat istediğimi vermiyor. Vermicek. Kaşığıma çıkanı kabulleniyorum
Nişanlı olman bir şeyi değiştirmez, bir insan mutlu değilse kaldığı her yer ona gurbettir. Bak bence bir seferlik üzülmemek adına her gün üzülmeyi kendine reva görme. Daha iyisi gelir gelmez bunun garantisini veremem ama yaptığın yoruma bakarsak hayır bu ilişkideki doğru insan değil o kişi senin için.
Her ilişki ve bu ilişki içerisindeki bireyler farklıdır. İlk önce ilişkinin niçin sıradanlaşmış olduğuna bakmak lazım. Kişilerin beklentileri ayrı ayrı dinlenmeli, eğer kendileri çözemiyorlarsa bir uzmana gitmeleri gerekir. Özellikle heyecanı bitmiş, güncelleşemeyen, sıradanlaşan ilişkileri canlandırmak zor değildir. Fakat tabuları yıkmak, kendilerinin ödüllendirilmeye ihtiyaçlarının olduğunu görmelerine izin vermek, saygı ve sevgiyi artırmak ilişkilere birebir güç verecektir.
duruma göre değişir çok geç olmamışsa canlandırır ama her şey için geçse farketmez
Hediyeler canlandırmaz fakat yeni heyecan yaratmaya çalışmak hal ve hareketlerde, ilgide değişiklik yapılırsa ihtimal dahilinde ilişki canlanabilir...
Yani, soğuk davranmak mı? Yoksa sicak davranmak mı gerekir?
Alınan hediyeye göre değişir. Mesela güzel programlanmış bir tatille sıradan ilişki canlanıp, eskisinden de harika olabilir.
Çocuk işi değil ya bu işler 1 hediyeyle gönlünü alasın.
Ya ona sevildiğini hissedersin ama 1 hediyeyle kurtarmaz.. çocuk işi dır bu.
Bence canlandırır. Düşünsene , eski bir arkadaş bile bir armağan verse sevinilir , yakınlık sezilir :)
Bitmiştir geçmiş olsun çünkü daha önce yapılması gerekirdi ilişki saglamken
Selamlar, bu tür bir ilişki de ancak günü kurtarır. Genel olarak pek bir işe yaramaz.
sıradanlaşmış evlilik bitmiş sayılmaz ama hediyeler de onu canlandırmaz
Düzeltir diye çok özel şeyler yaptırdım ve hediyeleri verdikten bir gün sonra terk edildim. İşe yarıyor diyen var mı? Ihm.
5 yıldır ilişkim var çok şükür hiçbir zaman sıradanlaşmadık
sıradanlaşmayı farklı aktiviteler yaparak, çeşitli ortak konular bularak, ilişkinize yeni şeyler katarak engelleyebilirsiniz
Sanmam. Hediyeler düşünüldüğü kadar etkili değiller.
Hediye ile ilişki yaşasın o zaman herkes yani daha makul 😄 Keyifli günler..
Parayla canlanacak ilişki hayat kadınlarında da bulursun
Heyecan bitmiştir. Dünyayı da getirsen o heyecan geri gelmez.
Hediye almak bir ilişkiyi kurtaracaksa hayır gelmez o ilişkiden. Aynı aldattıktan sonra özür için çiçek almak gibi. Önemli olan sıradanlaştırmadan ilişkiyi yukarda tutabilmek...
Hediyeyle ilişki canlandırmak ,, maddiyata değer veren pahalı hediye seven insanlar için geçerli. yani genel olarak işe yaramaz.. bazıları için koca taşlı pırlanta işi çözer😅
Saygıdeğer hanımefendiler iyi kalpli erkeklerden çok çabuk sıkılıp kapının önüne koyuyorlar. En pahalı hediyeler bile yetmiyor.
Karşındaki bunlara değer vermedikten sonra dünyaları versen etki etmez.
Hediye ile incikle boncukla bir ilişkinin düzeleceğini sanmıyorum. Anlık olarak belki bir nabız yükselir ama sonra eski haline döner
Evet canlandırabilir. Hediye kalbi hoşnut etmek, aradaki bağları yenilemek, yeniden kurmak için ideal bir yoldur. Hediye her zaman alınmalı bence. Aranız birisiyle kötü olmasa bile :)
Sözler davranışlar canlandırıyor bende çiçek böcek hediye canlandırmıyor
Ben bı kız olarak bana hediye alınmasını sevmiyorum ne kadar versem de bana alınınca kendimi mahçup hissediyorum bana hissettirdiği sevgi ve saygısını her şeyin üstünde tutarım
Kesin bitmiştir denemez ancak sadece hediyeler ile kurtarılması da çok zor. Hatta bir süre sonra bu hediyeler bile sıkabiliyor
Hediye olabilir farklı aktiviteler olabilir yeni şeyler canlandırır eski enerjiyi geri getirir
Şu ana kadar sıradanlaşma aşamasına bile gelmeyen bir ilişkim olmadığı için bilemedim ki asadasssd
O insan içinde seviyorsa sıradan kelimesni bile kaldıramaz
Hayır hediyelerin bir anlamı olmali rasgele alınmış hediyeler en fazla günü kurtarır
Oglum insanlar 20 yıl geçse bile ilk günkü gibi aşık bakiyor siz nasil ilişkiyi sıradanlaştırabiliyorsunuz?
Sıradanlanmış ilişkiyi ortak hobiler canlandırır.
Tekdüzeleşmiş yani artık hediyeler ile gelmezz
Kaybetme korkusundan başka hicbirsey kurtarmaz
Biten şeyi yerine tekrar koyamazsınız
Hediyeler herşeyi canlandirir :)
Bi kadın kafasında bitirdi ise bitmiştir tamamen
Sürpriz ler güzeldir 😊
Yemezler dostum.. . d
Bilmem ilişkinizde çanak defilim
Küçük süprizler güzel sözler canlandırabilir
Bence canlandırmaz
Soğuyan kalbe daha hiç bir şey iyi gelmez
kesinlikle hayır çok denedik