Merhabalar. 8 yıllık bir ilişkim var. 1 buçuk yıldır nişanlıyız. Ben çalışıyorum, nişanlım işsiz. Farklı şehirlerdeyiz. Bu süreçte kazandığım paraları çeyizim ve evliliğim için harcadım hep. Geçen gün annem ve kaynanam arasında laf arasında altın muhabbeti geçti. Kaynanam sadece 7'si bir yerde takacağını söyledi. Annem de bari iki tane de bilezik takın, bizim orada bilezsiksiz gelin olmaz dedi. Kaynanam, o zaman bunu bozdurayım bilezik yapayım dedi. Evliliğimize de daha var. Demedi ki, tamam iki tane de bilezik yapayım. Bunu demeyen insan, daha yeni kendi evine tadilat yaptırıp yeni gelin evi gibi yaptı. Biz oğluyla otıracağomız evin tadilatı hala yapılmadı. Bizden önce kendi ihtiyaçlarını gördü. Birde kendi evlerinin yapılmasını düğün hazırlığı yapıyoruz şeklinde anlatıyor. Resmen bizimle dalga geçiyorlar. Bana yardım edin. Ne yapmam gerek. Bu konuyu nişanlıma açmalı mıyım sizce?
🔸Birde sık sık kendi akrabalarının yanında bizim ilişkimizi küçğmsüyor. 2 yıl önce Oğluyla otıracağomız evin tadilat konusu geçtiğinde, " tadilat yaptıktan sonra ne yapacaksınız nasıl eşya alacaksınız , halının üstünde mi oturacaksınız?" demişti.
🔸Birde sık sık kendi akrabalarının yanında bizim ilişkimizi küçğmsüyor. 2 yıl önce Oğluyla otıracağomız evin tadilat konusu geçtiğinde, " tadilat yaptıktan sonra ne yapacaksınız nasıl eşya alacaksınız , halının üstünde mi oturacaksınız?" demişti.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
5 i 4 ü 7 si bir yerde olan altin çok zararlı.. bunun huzursuzluğu nu ilerde yaşarsınız
Adana ya da trabzon vurması iyi ondan alinnnn
Niye zararlı =)
13 yıldır altin alırım satarım ama en zararlısı evlenecek kişiler için. El işçiliği çok olan altin zararlı
Fantastik bilerzik
Gerdanlik
Eldiven
Boyuna takılan bütün set çeşitleri
Evlilikte maddi siktilara yol açıyor
Altının dahi bir alim zamanı vardır tıpkı piyasanın yükselip alçaldığı gibi... bizim turk insanları heleki evlenenler bunları bilse paralarının 10 veya 15 bini cebinde kalir altin konusunda
Evet bende Adana vurması isteyeceğim zaten
Bak sana söyle soyliyim.. kola takılan altin devamlı çift olması lazım.. 3 tane veya tek rakamlı olmasın.. olacaksa çift rakam oldun kesinlikle..
Bir altin ne kadar ağır olursa o kadar zararı az olur
6 tane 20 gram bilezik olacağına 2 tane 40 gram altin daha mantıklı
Hiç zannetmiyorum o kadar bilezik yapacağını...
Öyleyse bu konuyu konuşun sonra bana danış ben sizin mutlugunuz için biseyler derim... ikiniz için altin değil ilerdeki mutluluk önemli
bu kadınlarin bilezik ve takı takıntısı bana çok saçma geliyor safi masraf bu düğunü takı takmayı kim icat ettiyse ben onun ta
Kayınvaliden haklı, oğlu işsiz güçsüz içinden bir şey yapmak gelmez. Sen niye işsiz güçsüz biriyle evleniyorsun ki
Nişanlına söylesen be olacak o sanki bilmiyor mu bu durumu. Senin sonun pek iyi değil ama hayırlısı
Nasıl yani
İşsiz bir koca kaynan ayrı bir keza
Annemde öyle diyor. Bir de anneme demiş ki, bunların hali ne olacak. Benim oğlumun işi yok. Ben herşeyi tek yapamam. İş olmadan olmaz. Ya benim annem zaten bunların derdinde. Sen erkek evi olarak yol göstereceğine, içini rahatlatacağına sanki kendi kız evi gibi anneme böyle konuluyor
Dediğim gibi ilerisi karanlık senin için sevgide bir yere kadar sonrası hep sıkıntı
Yapacak bir şey yok kadın cimriyse oğlu da sende senin annende bir şey yapamaz
Nişanı atasım var
Altin şu bu muhabbeti icin aranizdaki iliskiye zarar vermeyin. Kadin dusuncesizse onu zorla dusunceli yapamazsiniz
Ben normalde hiç umursamam zaten altın muhabbetini ama düğünden önce kendi evine masraf yapıp bize böyle demesi. Sadece bir oğlu var. Oğluna yapmayacak kime yapacak.
Yapmasa yapmaz. Yapmak zorunda mi hayir. Kendi icinde ogluna karsi oyle bir sevgisi, fedakarlik duygusu yoksa yapilacak bir sey yok
Bilmiyorum. Biz ailemizden böyle görmedik. Ben zorluklarla büyüdüm. Varlığı da yokluğu da gördüm. Babam bir sene önce vefat etti. Babam evlilik muhabetti olduğunda, " sıkma canını arabamı satar yine seni evlendiririm" demişti. Bana çok düşkündü. Şimdi karşı tarafın beni umurdamıyor oluşu canımı yakıyor.
Iste herkes ayni degil. Once bunu kabullenmek gerek sanirim. Kiz babasi olup benden tek kurus islemez diyeni de gordum ben. Beterin beteri var
Eşinle mutlaka konuş bence bu durumu
Konuşmayı düşünüyorum ya beni anlayacak ya da kendi bilir...
Ben bunları anlatıp, üstüne de altın istediğimi söylemeli iyim sizce
Bence ayrıl iptal et evliliğini
Bilmiyorum. Kimi altın için değmez diyor. Ama anlattıklarımda da görüldüğü üzere meselesi maddiyat değil. Maneviyat. Eğer gerçekten durumu olmasaydı, kendi evini yaptıröasaydo hiç üzülmezdim. Ama hiç gelini gibi davranmıyor