AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
80Cevap
Salakmiş nisânlin
Şart değil
ben olsam aksine verme derim yaa😅
Bahşiş vermek zorunda değilsin
Öyle bir zorunluluk yok.
Öyle bir kural yok
Nasıl zihniyetler var ya (saçmalamış)
Bahsis adi ustunde paran varsa veririisn
Ama bahşiş verince mutlu oluyorlar 🥺
Değil tabiki
Parayı yoldan mı topluyormuş nişanlın
Yoooooo ne alaka
keske bu kadar sorunsuz olsak
şart
Dua et boşamadı seni
Ne nişanlısı sen ölene kadar yalnızsın az at
Bence şart
Sen ver o zaman döl israfi
Dila kendin vermessğn ama paranız kıymetli erkek mal enayi dimi
Susun be
Susmak yok artık dila hanım gercek leri yüze vurma zaman ı yıldı millet oyun tezgah tan
Kimsenin parasına mühtaç degilim çok şükür çalışıyorum
Kendi paran ile bahşiş ver erkek ler i enayi yerine koymayın artık
Kendi kazandık paramdan veriyorum zaten
Hep ver işte ne güzel
Eski kafalı işte
Cahil çeyrek porsiyon haybeden aydın işte sorsan kendi adını bilmez
Niye erkekleri kullanır algısı yaratıyorsunuz la? İnsan fikrini söyler yapar. Pandemi süreci boyunca bu insanlara muhtaç olduğunuzu ne çabuk unuttunuz? Evet bahşiş vermek zorunda değilsiniz, sizin gibi düşünmeyen yapmayana saygısızlık yapamazsınız.
Sen hayatında kadın tanımadın yasamadın kadınla belli. Tabiki veririz sen konuyu anlamadın. Kadın kendi parası söz5konusu olunca zırnık vermez. Müşteri sevgili olunca yolar bol bahşiş dagıttırur
@birumut39 :) kadın üstüne basa basa ayaklarımın ustunde duruyorum bahşişi mi kendi paramla veriyorum diyor. Ama sen hala yargı dağıtmaya çabalıyorsun ve konuyu anlamadın diye bana masal okuyorsun. Kadınla yaşamış olsan bu yaşa kadar yontmus olurlardı seni diye düşünüyorum... Önce bir kadınla nasıl konuşulur onu ogrenmekle basla...
Önce hayatında bir kadın tanı tecrübe sahibi ol. Öyle derler öyle yapmazlar. Kabe İmamı gibi konuşur şeytan gibi sokar lar. En sevdikleri av tipi sensin
@birumut39 biraz kitap okuyup kendini gelistirmeni tavsiye ederim. Çünkü okuduğunu anlamıyorsun. Bir kalıp üzerinde farklı cümlelerle aynı şeyi söyleyip duruyorsun. Kimse senin gibi olmak düşünmek yapmak zorunda değil... Tanımadığın kadın ya da erkek hakkında yargı dagitiyorsun ezbere konuşup saçmalıyorsun. Her ne olursa olsun kimseye bu şekilde yaklaşım sergileyemezsin. Yaşadığın acı tecrubeleri diğer hemcinslerine çektirmek yüklemek ayrıca saçmalık. Lütfen uzatma ve umarım anlamışsındır...
Kadını kitap tanmı ögrenvegini sanıyorsun. Bizzat tecrübe sahibi yiz. Bayılırlar senin gbi enayi yalakalık yapana ama sadece kullanırlar atarlar srni sen hariç herkes e Ok yaparlar. Çok cekecegin var
@birumut39 senin için üzülüyor tavsiye veriyorum ama hala aynı şarkıyı söylüyorsun. İnsanın kendini bilmeyisi ne acı...
Teşekkür ederim bey efendi bir tanede benim gibi düşünen varmış
Rica ederim.
Ben sana tavsiye veriyorum bildigğn sabdgın gbi degil kadın catır catır yanıcan av olucan bu kafa ile
Öfff sus artık yeterrr be
😊🤫
Acı tecrübelerini kendine sakla.. her kişi senin gibi her kadına yazmıyor... İstediğini elde edebilmek için parayı kullanıp sonrasında kullanılıp atılınca sizlanan tipler gibisin... Kimbilir belkide o tiplerdensin... Kim olursa olsun herkes dilediği hayatı yasamakta özgür.
Ben kadına yalakalık yapmam para ile de yapmam o sizin salaklıgınız yeter bayan rahatsız oluyor yalakalık sevmiyor oda
@birumut39 yav he he ciddiye alıp konuşuyorum birde..
Yumuşak lıkta var sende yeter anladım anlıycagımı başka yerde aran 🤫
@birumut39 çok ucuzsun..
Değil tabiki
Sen ver deseydin
Değil bence ya
Durum ve düşünce işi
tabiki
Kadınlar böyledir
Bütçeye bağlı