Alışveriş & Hediyeler konusunda 522 cevap paylaştı.
Daha ergenlik donemlerimde , ayni bir kaç kolye , bileklik taşırdım, yanımda. Sevgili olacağım kişilere , al bu değerli benim için , geri buluştuğumuzda senden alırım derdim. İkinci randevuya kesin çıkardım. Hepsiyle. Şimdi öyle bir şeye gerek duymuyorum. Bolca fikirlerim var ama sevgililer yapmama gerek yok. Boşa uğraş geliyor artık.
tabi ki oldu sevgili olmasına gerek yok en son hediye aldığım kişi bir kız arkadaşımın doğum gününde küpe sevdiğini düşündüm ama emin olmam gerekiyordu dolaylı şekillerde sorular sordum kolye küpe vs kolye sevmediğini öğrendim sonra küpe aldım ve pasta yaptırmıştım onu da neli sevdiğini bilmedim dolaylı şekilde sordum hatta frambuazlı dondurma aldım fotoğraf çekip sordum frambuazlı dondurma seviyormusun diye amacım dondurma değil pastaydı ama o beni sevgili gibi görmüş yani yaptıklarımı yanlış anlamış üzülmüştüm neyse ki barıştık demek istediğim her zaman sevgiliye hediye alınmaz ama sevgiliye hediye alırsanız benim tavsiyem sıradan olmasın daha farklı olsun değeri olsun fiyatının pahalılığından ziyade benim fikrim
Öyle şeylere dikkat ederim.. mesela bir keresinde yılbaşı hediyesinde herkes birbirine klasik şeyler almış bende. Kalem yaptırmıştım kız hala onu kullanıyormuş fotoğraf atmıştı