Alışveriş yapılırken alacağınız şeylere karışılması sizi rahatsız eder mi? Bu durumda tepkiniz ne olur?
Merhaba.
Genel anlamada fikir alışverişinde bulunulması gayet ideal geliyor bana. Ama tabiki de fazla müdahale edilmesi bir zamandan sonra can sıkıcı durum hale gelebilir. Ve bir sonraki alışverişlerimde ona göre hareket ederim yani ya o kişiyle alışverişe çıkmam ya da ortak tercihlerimizi bulmaya çalışırım. Bu durum ana göre değişir.
Cevap
5Cevap
Başak burçları ile alışveriş yapın. Size karışır, yine karışır, ve bunu eleştirerek yapar. Alisveris sonunda aldıklarınıza ve hatta kendinize şüphe ile bakarsiniz. Müthis bir gün yaşarsınız. Ve başak bunu iyi niyetle yapar.😂😂😂😂😂
Tam bir kararsızlık abidesiyim karışmaktan ziyade birinden fikir almak benim açımdan daha kolay olur yoksa bana kalırsa hangisini seçsem diğeri aklımda kalır bu nedenle rahatsız etmeyecek bir biçimde karışılması sorun olmaz.
Hoşlanmam ama görüşlerinide alırım ama genelde ne alacağımı bilerek araştırma yaparak çıkarım alışverişe
zevk benim zevkim. karışamaz kimse. ben nasıl kimseyi eleştirmiyorsam, karışmıyorsam onlarında hakkı yoktur. saygıya saygı, sevgiye sevgi.
Fikir almayı severim, yine son karar benimdir ama direkt müdahale edilmesini istemem.
Evet, fikir sorarım ve aldıklarımı gösteririm.
Fikrini söylesin de abartmasın fena tartışırım 😃
Hayır kavga çıkartırım
Kimseyi götürmem bu yüzden yanımda
Hayırr
Hayır
En İyi Cevaplar