Tabi ki çıkabilir. Herkes istediği cinsiyette insanla arkadaşlık kurabilir vakit geçirebilir. Zaten güvendiğiniz insansa, sevgilinizin size ihanet etmeyeceğini bilirsiniz. İhanet etse bile sizin değil onun problemi olur. Kimse kimsenin malı değil ki izin vereyim ya da vermeyeyim diyebilsin. Herkes özgürdür ve sınırlarını bildiği sürece de sıkıntı olmaz istediği insanlar gezebilir , alışveriş yapabilir. Erkekler ve kadınlar size ambargo koymaya çalışan sevgiliniz var ise derhal ayrılmalısınız. Aynı zamanda hanımlar sizi kısıtlayan, özgürlüklerinizi elinizden almaya çalışan bir sevgiliniz olduğunu anlarsanız onu Arabistan'a yollayabilirsiniz. Orada kendini insan yerine, birey yerine koymayıp bir erkeğin emir ve izinleri dahilinde yaşayan bazı kadınlar var. Onlar ile birlikte seviyesiz bir ilişki sürebilirler. Onlara biletlerini siz alın hediyeniz olsun. :D
İzin veririm. Daha önce bana hediye alırken fikir alabilmek için kız arkadaşıyla gitmişti alışverişe. Eski sevgilimin arkadaşlarını tanırdım ve güvenirdim.
Sevgilim benden izin isterse ilk kez birine bir şey için izin vermiş olurum çünkü ailemle bile izin almak - izin vermek gibi bir ilişkimiz yok, ol (a) maz.
İzin vermezdim şahsen. Şöyle olur gittiği kişi benim çocukluk arkadaşımdır canım ciğerimdir ya da kuzenimdir falan olabilir de onun dışında izin vermem. Kendim de hayatımda bi kız varken başka bir kızla alışverişe gitmem.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Izin almak banq hep manasiz gelir ama alisverise cidden asla gitmesini istemem giderse cidden fena tavrimi koyarim hayir gidemezsin konu kapandi tarzindsn degilde gitmeni istemiyorum alisveris olmas givi sonucta kiz nasil olmus dicek oda yorum yapcak yok asla olmaz