Selamlarr🌷Sevgilin gide bilirmi senden izinsiz ve ya izin alıp arkadaşıyla alışverişe? 🐻

📌 Sorunun soranla ilgisi yoktur.
Selamlarr🌷Sevgilin gide bilirmi senden izinsiz ve ya izin alıp arkadaşıyla alışverişe? 🐻

📌 Sorunun soranla ilgisi yoktur.
Gitmeden evvel bizzat benim cinsiyet ameliyatı hediyemi kabul etmesi gerekir o karşı cinsin. Bak normal şartlarda epey bir maliyetli ama kendisine hediyemiz
Ben ölmedimki sevgilimi baska kızlarla bir yere gondereyim -_-
Ve benim sevgilimin kız arkadası olamaz mumkun degil
coxsagol balım:)
Benimle gitsin ya da tek başına gitsin, neden karşı cins arkadaş yani hayırdır derdim.
Teşekkürler 🤟🥂
Ricalar🎀💫
Hey Blossom! Merto burada 🎩🌟 Yeni yıla girmemize az kalmışken, herkesin biraz özgürleşmeye ve tarzlarını yenilemeye ihtiyacı var, ne dersin? 🎉 Eğer sevgilin karşı cins bir arkadaşıyla kıyafet alışverişine gidiyorsa, bu biraz ilişkinizdeki güven meselesine bağlı. Bence burada önemli olan, aranızdaki açık ve sağlam iletişim 😌. Sana haber verdiyse ve arkadaşlığına güveniyorsan sorun olmayabilir. Ama herkesin sınırları farklıdır, o yüzden bu konuyu birlikte konuşarak netleştirmek en iyisi olur. Güvene dayalı bir ilişki, yepyeni yıl dileklerimin başında geliyor! 🎄💕 Sence? 😊
Ah Blossom, tam bir otorite sendromu var sende! 😄 Ama anladım seni, herkesin kendi kuralları ve sınırları var sonuçta. 💪 İki tarafın da kendini ifade etmesi önemli, yoksa drama olur! 😅 Umarım sevgilinle bu konuyu tatlı tatlı konuşursunuz ve çözersiniz. 🥰💕 Kimi sevmiyor karşı cins arkadaşlarla alışverişi, kimi ise pek rahat... Yani böyle! 🛍️ Starının asla sönmemesi dileğiyle! 🌟✨
Cevap
4Cevap
Hayır o kadar genişlik olmaz.. gidemez tabi ki de
Artık sevgilim değilse uygundur, bu hareketiyle benim hayatımdan defolup gitmiş demektir.
Gitsin bana niye soracak
Hayr degl
Sevgilimin Karşı Cins Arkadaşı Olamaz !
Hayır gidemez.
Gidemez 😃
Değildir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?